Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Άλωσαν τις Αμπελειές οι Μαυραετοί

Σπουδαία νίκη για την Δόξα Μαυροβουνίου

Σπουδαία νίκη για την Δόξα Μαυροβουνίου που πέρασε με το διπλό από τις Αμπελειές, επικρατώντας με σκορ 2-1 του τοπικού Άρη και διατήρησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες της για την κατάκτηση μίας εκ των προνομιούχων θέσεων.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους που πολύ νωρίς μόλις στο 4’ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Αποστολούδα να βάζει σε θέση οδηγού τους Μαυραετούς, που στο 34’ ζευγάρωσαν τα τέρματα τους με σκόρερ τον Λαφαζανίδη.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 90’ με τον Κουλούδη να είναι ο δράστης, ωστόσο ήταν αργά για κάτι παραπάνω και έτσι οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την νίκη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Βαμβακάς, Παρούτογλου.

3 σχόλια:

  1. Στα fake news κυκλοφορεί ότι και ο 4ος θα ανέβει στην Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί και ο πέμπτος, ποια ομάδα θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Αυγενακη....
    Γι αυτό λοιπόν μην τα παρατάτε όσες ομάδες έχετε την οικονομική άνεση,εγώ προσωπικά πιστεύω πως θα
    Ανέβει κατηγορία κ ο προφήτης, Όσο αυτό κ αν σας φαίνεται παράξενο και όχι αστείο, μια και ο κύριος Χιώτης στηρίζεται ανοιχτά από π@@@@@@ και κρ@@@@@@ ....υπομονή το καλοκαίρι είναι κοντά.
    Προμηνύονται εκπλήξεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να βγει και τρίτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365