Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Απίστευτη κλοπή στη Θεσσαλονίκη: “Σήκωσαν” το περίπτερο του “Χαμόγελου του Παιδιού” χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς!

Το πρωτοφανές περιστατικό διαπίστωσαν άνθρωποι του Οργανισμού

Θρασύτατοι κλέφτες «σήκωσαν» το περίπτερο του «Χαμόγελου του Παιδιού» από το κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.


Το πρωτοφανές περιστατικό διαπίστωσαν άνθρωποι του Οργανισμού, όταν πήγαν να το απομακρύνουν σήμερα το πρωί από τον χώρο που τους παραχωρεί ο δήμος Θεσσαλονίκης.


Το μεταλλικό kibo επιφάνειας 15 τ.μ. είχε τοποθετηθεί στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας με σκοπό να ενημερώνονται οι περαστικοί για τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» τις ημέρες του Πάσχα. Τις προηγούμενες ημέρες εκπρόσωποι του Οργανισμού είχαν απομακρύνει ό,τι υπήρχε εντός του περιπτέρου για το πασχαλινό bazaar.


«Έχουμε εξαντλήσει την πιθανότητα να το απομάκρυνε κάποιος καταλάθος και έτσι καταλήξαμε στο δυστυχές γεγονός ότι έχει κλαπεί. Είναι μεγάλο το κόστος. Το συγκεκριμένο περίπτερο μας το παραχωρούσε χορηγός δύο φορές τον χρόνο, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, προκειμένου να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις δράσεις μας και οι πολίτες να γνωρίσουν πώς μπορούν να στηρίξουν τον Οργανισμό. Ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα, ειδάλλως θα πρέπει να βρούμε άλλη λύση», ανέφερε στο Thestival η Ελευθερία Μωυσίδου, από το Τμήμα Επικοινωνίας του «Χαμόγελου του Παιδιού».


Για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365