Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Υπερίων Αλμωπίας: Πρώτη θέση για την Μαρία Παπαδοπούλου στην προκριματική φάση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Αθλητικο Πολιτιστικο Επιμορφωτικο Σωματειο Αλμωπιας Ο Υπεριων

Δείτε την ανάρτηση του Αθλητικο Πολιτιστικο Επιμορφωτικο Σωματειο Αλμωπιας Ο Υπεριων:


Κατακτώντας την πρώτη θέση στην προκριματική φάση  στην πόλη της Θεσσαλονίκης  για το πανελλήνιο πρωτάθλημα  η Μαρία Παπαδοπουλου δεν χαλαρώνει καθόλου τις προπονήσεις της γιατί ο στόχος της είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κρήτη αρχές Μαΐου.

Η Μαρία έρχεται να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο έργο αφού το παγκόσμιο πρωτάθλημα πέφτει κοντά στις πανελλήνιες εξετάσεις της, γι’ αυτό και η προετοιμασία της είναι αρκετά δύσκολη αφού το πρωί είναι στο σχολείο, το μεσημέρι είναι στα φροντιστήρια και το απόγευμα στο γυμναστήριο.

Ας της ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλή δύναμη


ΥΓ: Ήδη έχουν μαζευτεί αρκετοί χορηγοί που με τον τρόπο τους ο καθένας προσφέρθηκε να βοηθήσει την προσπάθεια της Μαρίας για την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θα τους ανακοινώσουμε αυτές τις μέρες με θερμές ευχαρίστησε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365