Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Ραγδαίες εξελίξεις: Ξανανοίγει ο φάκελος για Μαλένα και Ίριδα, εισαγγελική παρέμβαση για νέα ιατροδικαστική εξέταση

Υποψίες για τοξική ουσία και στον οργανισμό της Μαλένας
Οι εισαγγελικοί λειτουργοί Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου ζήτησαν τη διενέργεια νέων ιατροδικαστικών εξετάσεων για Ίριδα και Μαλένα.

Στους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη της 3,5 ετών Μαλένας, και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, έχουν επικεντρωθεί οι δυο εισαγγελείς που έχουν αναλάβει τον φάκελο.

Πρόκειται για τους εισαγγελικούς λειτουργούς Αντώνη Ελευθεριάνο και Απόστολο Ανδρέου που ζήτησαν τη διενέργεια νέων ιατροδικαστικών εξετάσεων προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή τα δυο κορίτσια.

Υπενθυμίζεται οτι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση της Μαλένας ο θάνατος της προήλθε από ηπατική ανεπάρκεια και ως εκ τούτου στους εισαγγελείς θα διαβιβαστούν όλοι οι ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων της.


Όσον αφορά στην περίπτωση της Ίριδας, η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πάτρα, θα αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της, όπως και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε.

Παράλληλα ξεκινά νέος γύρος καταθέσεων με γιατρούς, νοσηλευτές αλλά και άτομα από το οικογενειακό της περιβάλλον

Υποψίες για τοξική ουσία και στον οργανισμό της Μαλένας

Παράλληλα υπενθυμίζεται οτι ο θάνατος της μικρής Μαλένας έχει μπει στο μικροσκόπιο και οι αρχές ερευνούν κάθε νέο στοιχείο που προκύπτει για τον θάνατό της.

Πολλοί ιατροδικαστές μιλώντας στα κανάλια κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο ωστόσο, η αποκάλυψη του ΜEGA φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα καθώς κάνει λόγο για σενάριο που θέλει τις αρχές να ψάχνουν τοξική ουσία όπως η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365