Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Αυτή είναι η αποζημίωση των ιατρών που επιτάχθηκαν λόγω κορονοϊού

Δείτε την απόφαση

Δημοσιεύτηκε η απόφαση που καθορίζει τον μισθό που θα λάβουν ως αποζημίωση οι γιατροί οι υπηρεσίες των οποίων επιτάσσονται.


Με την απόφαση Γ4β/Γ.Π.οικ. 22411/2022 ορίζεται η μηνιαία αποζημίωση ιδιωτών ιατρών, των οποίων οι υπηρεσίες επιτάσσονται, για την κάλυψη των αναγκών νοσοκομείων ή θεραπευτηρίων του Εθνικού Συστήματος Υγείας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, στο καθαρό ποσό των δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ (2.200 €) μηνιαίως.


Ορίζεται επίσης η αποζημίωση ιδιωτών ιατρών, των οποίων οι υπηρεσίες επιτάσσονται,  και οι οποίοι απασχολούνται δεκαπέντε (15) ημέρες εντός του χρονικού διαστήματος επίταξης των υπηρεσιών τους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, στο καθαρό ποσό των χιλίων εκατό (1.100 €) μηνιαίως.


Οι ανωτέρω δικαιούχοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα εφημεριών του νοσοκομείου και της κλινικής, στην οποία εντάσσονται από τον Διοικητή του νοσοκομείου ή τον νόμιμο αναπληρωτή του, με αποζημίωση ίση με αυτή του Επιμελητή Β’, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.


Η αποζημίωση των ιδιωτών ιατρών είναι αφορολόγητη και ακατάσχετη.


Δείτε την απόφαση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365