Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Πανέτοιμος ο Εθνικός Γιαννιτσών

Πανέτοιμος ο Εθνικός Γιαννιτσών 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εθνικού Γιαννιτσών κάτω από την επίβλεψη του νεαρού τεχνικού Αντώνη Πέσιου και με αισιοδοξία οι κυανόλευκοι της Ν. Τραπεζούντας, θα δώσουν την δική τους μάχη για την κατάκτηση του τίτλου της Α1, που θα οδηγήσει στην μάχη της ανόδου μέσω των μπαράζ, στην Γ’ Εθνική.


Η αποστολή των πρωταθλητών του 2ου ομίλου αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Καμπαλής, Στόιτσης, Χατζηλιάδης, Γρηγοριάδης, Σιδέρης, Κυργερίδης, Χριστοφόρου, Γκογκουλούδης, Ζαμίδης, Καμπάνης, Σιταράς, Τσιλογλανίδης, Γουστέρης, Σιδώρης, Λιτοβολής, Κηλίκης, Καπουσούζης, Κεραμιδάς, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Φούγιας, Αλμαλιώτης, Βασιλειάδης.

1 σχόλιο:

  1. Πανέτοιμος εάν θα ήταν Κ ο Σιδηρόπουλος ακόμη καλύτερα ε Μπουφόν, αλλά ξέχασα ο Σιδηρόπουλος δεν παίζει για ψίχουλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365