Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Σε ποιους επιστρέφει εισφορές ο e-ΕΦΚΑ σήμερα

Η πίστωση σε λογαριασμούς των δικαιούχων-ασφαλισμένων θα γίνει σήμερα Παρασκευή

Επιστροφή εισφορών θα δουν σήμερα, Παρασκευή 1 Απριλίου, στους λογαριασμούς τους περίπου 4.700 μη μισθωτοί.


Ειδικότερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία συμψηφισμού Γραμματίων Προείσπραξης Δικηγόρων καθώς και λοιπών περιπτώσεων μη Μισθωτών για το έτος 2021.


Από την διαδικασία εκκαθάρισης προκύπτουν τα παρακάτω πιστωτικά υπόλοιπα προς επιστροφή:


- 6.018.273,53€ από Γραμμάτια Προείσπραξης 2021 για συνολικά 4.093 ασφαλισμένους-δικηγόρους και

- 404.487,47€ από εκκρεμείς επιστροφές για συνολικά 667 λοιπές περιπτώσεις ασφαλισμένων-μη Μισθωτών (π.χ. με δηλωμένο έγκυρο ΙΒΑΝ)


Η πίστωση σε λογαριασμούς των δικαιούχων-ασφαλισμένων θα γίνει σήμερα Παρασκευή 1/04/2022 το απόγευμα στον αριθμό (ΙΒΑΝ) του τραπεζικού λογαριασμού που έχουν δηλώσει στον ατομικό λογαριασμό τους, που τηρείται στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365