Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Θεσσαλονίκη: Στιγμές Hollywood στην πλ. Αριστοτέλους – Συνεχίζονται τα γυρίσματα του “The Bricklayer” (φωτο & video)

Στις σκηνές που θα γυριστούν στην Αριστοτέλους, πρόκειται να πέσουν πυροβολισμοί
Στιγμές Hollywood ζει για μια ακόμα μέρα η Θεσσαλονίκη με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer» που πραγματοποιούνται στην πόλη.

Σήμερα τα γυρίσματα της χολιγουντιανής παραγωγής έχουν μεταφερθεί στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, την πλατεία Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σκηνές που θα γυριστούν σήμερα αφορούν στην ομιλία ενός Έλληνα υπουργού για την Αμερική και τις έρευνες της CIA στην Ελλάδα.

Η ομιλία του διεξάγεται εν μέσω σφοδρών διαδηλώσεων.

Τον υπουργό πρόκειται να υποδυθεί ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, Άκης Σακελλαρίου.

Στις σκηνές που θα γυριστούν στην Αριστοτέλους, πρόκειται να πέσουν πυροβολισμοί σε μια απόπειρα δολοφονίας του Άκη Σακελλαρίου. Κατά την επέμβαση της Αστυνομίας, θα δεχθεί πυροβολισμό και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Aaron Eckhart.


Από χθες έχουν στηθεί τα σκηνικά για τις ανάγκες των γυρισμάτων στην πλατεία Αριστοτέλους. Συνολικά 500 ηθοποιοί και κομπάρσοι θα συμμετέχουν στις σκηνές που θα γυριστούν στα γυρίσματα.

Σημειώνεται πως και σήμερα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Σε μήνυμα του προς τους κομπάρσους ο σκηνοθέτης της ταινίας, Renny Harlin, εξέφρασε τη χαρά του για το ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και για το ότι όλα τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στην πόλη.

Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Άκη Σακελλαρίου.








Πηγή: Thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365