Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Χάλκινος ο Αλμπάνης Κων/νος από τα Γιαννιτσά στο Ευρωπαϊκό JUJITSU 2022

Δείτε τις φωτο
Ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  JU JITSU στο Ηράκλειο Κρήτης με τον Αλμπάνη Κωνσταντίνο από τα Γιαννιτσά να κατακτά την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών -21 ετών -62 κιλά. 

Έπειτα από 5 δύσκολους αγώνες με 4 νίκες και 1 ήττα σε μια απαιτητική, αγωνιστική αναμέτρηση κατάφερε να φέρει ένα άξιο αποτέλεσμα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο κι έτσι να διακριθεί ανάμεσα σε 16 κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης στην κατηγορία του στο Ζίου Ζίτσου. 

Επιπρόσθετα η θέση αυτή του έδωσε το εισητήριο για την εισαγωγή του σε πανεπιστήμιο της επιλογής του ΑΝΕΥ πανελλαδικών εξετάσεων. 

Αξιοσημείωτη ειναι η συμμετοχή της χώρας μας στην διοργάνωση, καθώς η Ελλάδα ξεχώρισε μεταξύ 25 Ευρωπαϊκών χωρών και κατέλαβε την 1η θέση στην κατάταξη των μεταλλίων. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και την ομοσπονδία μας. 

Ο Κωνσταντίνος έχοντας υπομονή, επιμονή και πείσμα έπειτα από σοβαρούς τραυματισμούς, επιστρέφει με υψηλούς στόχους και προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Abu Dhabi τον Οκτώβριο. 

Δίπλα του πάντα ο Δάσκαλος, προπονητής και πατέρας του Αλμπάνης Απόστολος και οι αδερφές του Αγγελική, Παναγιώτα, Αντωνία προπονήτριες στον Α.Σ Ατρόμητο Γιαννιτσών όπου στηρίζουν κάθε του βήμα. 

Καλή επιτυχία  Κωνσταντίνε!





1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365