Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Nissan Αχιλλέας Σιδηρόπουλος ΑΕ: Ο Εξηλεκτρισμός της Nissan - Δείτε τα καινούργια μοντέλα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Μία νέα δυναμική πορεία χαράζει η Nissan για ένα βιώσιμο μέλλον στην ευρωπαϊκή αγορά με την παρουσίαση μιας νέας, «εξηλεκτρισμένης» γκάμας συναρπαστικών μοντέλων, που έρχονται στα τέλη του καλοκαιριού.


Η Nissan Σιδηρόπουλος ΑΕ μέσω του εκπροσώπου της και υπεύθυνου πωλήσεων Κωστή Ξενάκη παραβρέθηκε στο Αλικάντε της Ισπανίας, όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να οδηγήσει την πιο συναρπαστική και ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων, μέχρι σήμερα.


Η Nissan πατάει το γκάζι προς  ένα ηλεκτρικό μέλλον, με την εισαγωγή της υβριδικής τεχνολογίας στο Juke, του e-POWER στο Qashqai και στο X-Trail και με το λανσάρισμα του EV Ariya στα τέλη του καλοκαιριού,με το 2022 να σηματοδοτεί τη χρονιά όπου η Nissan θα προσφέρει λύσεις ηλεκτροκίνησης που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών.


Η ηλεκτρική επανάσταση στα αυτοκίνητα  κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, η Nissan υποστηρίζει τους οδηγούς που ξεκινούν το ταξίδι τους προς την κινητικότητα μηδενικών εκπομπών ρύπων, με μια συναρπαστική γκάμα ηλεκτρικών crossovers.


Nissan Ariya

Σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στο ταξίδι ηλεκτροκίνησης της Nissan, το Ariya είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό coupé-crossover της Nissan και η ναυαρχίδα της στην ηλεκτροκίνηση. Είναι το πρώτο όχημα που χρησιμοποιεί την έξυπνη πλατφόρμα CMF-EV που αναπτύχθηκε από την Nissan, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία ηλεκτροκίνησης. Ενσωματώνει το ιαπωνικό DNA της Nissan, προσφέρει δυναμικές επιδόσεις οδήγησης και διαθέτει ένα από τα πιο ευρύχωρα εσωτερικά στην κατηγορία. Επαναπροσδιορίζοντας την αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση, το Ariya θα διαθέτει επίσης το e-4ORCE, την τέλεια ισορροπία ισχύος και ελέγχου. Η απρόσκοπτη κατανομή ισχύος του συστήματος με τα δύο μοτέρ, παρέχει άμεση απόκριση για αβίαστη επιτάχυνση σε διάφορα σενάρια οδήγησης



JUKE Hybrid

Το JUKE Hybrid συνδυάζει επιδόσεις, οδηγική απόλαυση και εξαιρετική απόδοση στην κατανάλωση καυσίμου, προσφέροντας μια συναρπαστική και στιβαρή εμπειρία στο δρόμο.Μια πραγματικά ολοκληρωμένη ηλεκτροκίνητη εμπειρία οδήγησης, με ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης πολλαπλών τρόπων και με ένα  έξυπνο κιβώτιο ταχυτήτων που προσφέρουν καθαρή ηλεκτρική ισχύ, ή συνδυασμό ισχύος από τον  κινητήρα εσωτερικής καύσης και τον ηλεκτροκινητήρα. Το καινοτόμο σύστημα e-Pedal Step της Nissan επιτρέπει στον οδηγό να επιταχύνει και να επιβραδύνει το αυτοκίνητο σε μια αργή ταχύτητα βελτιώνοντας την άνεση και την ευκολία εν κινήσει.




Qashqai e-POWER

Ολοκαίνουργιο Qashqai e-POWER Βασισμένο στην κληρονομιά του ως το πρώτο μοντέλο crossover στον κόσμο, το ολοκαίνουργιο Qashqai αναβαθμίζει την εμπειρία οδήγησης στα crossovers, με τη μοναδική τεχνολογία των κινητήρων e-POWER της Nissan. Το σύστημα που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από την Nissan, προσφέρει την αδιαμφισβήτητη συγκίνηση της εξ ολοκλήρου ηλεκτρικής οδήγησης χωρίς την ανάγκη επαναφόρτισης. Ένας ηλεκτροκινητήρας  τροφοδοτεί τους τροχούς για στιγμιαία και γραμμική επιτάχυνση, ενώ ένας μικρός κινητήρας εσωτερικής καύσης επαναφορτίζει την μπαταρία εν κινήσει, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση  πίσω από το τιμόνι.



Νέο X-Trail e-POWER

Το ολοκαίνουργιο X-Trail ακολουθεί μια τολμηρή νέα προσέγγιση ως το πλέον ατρόμητο οικογενειακό όχημα Crossover της Nissan, εξοπλισμένο με το καινοτόμο σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER της μάρκας και με την τεχνολογία ελέγχου όλων των τροχών e-4ORCE για να ανταπεξέλθει στις οικογενειακές περιπέτειες. Οι ηλεκτροκίνητες επιδόσεις και η φινέτσα βρίσκονται στο προσκήνιο του οδηγού του νέου X-TRAIL,  με την υποστήριξη του e-POWER. Η απόλυτη ηχομόνωση και η άνεση του μοντέλου ενισχύονται από την ακρίβεια του συστήματος μετάδοσης κίνησης e-4ORCE σε όλους τους τροχούς, με δύο μοτέρ, που συνδυάζονται για να προσφέρουν μια συναρπαστική και συνάμα καθηλωτική οδηγική εμπειρία.



Nissan Αχιλλέας Σιδηρόπουλος ΑΕ


4ο χλμ Σκύδρας-Αριδαίας


Κωστής Ξενάκης


Υπεύθυνος πωλήσεων


23810.88542


6974.144390


kxenakis@sidiropoulos-nissan.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365