Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Ανατροπή με την αυτοκτονία του 14χρονου: Παιχνίδι “ανδρισμού” ερευνούν οι αρχές

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ανοίξει τα κινητά και τα κάνει φύλλο και φτερό
Συνεχίζεται η έρευνα για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες αυτοκτόνησε ο 14χρονος στα Σεπόλια και έχουν προκύψει νέα δεδομένα που αναφέρουν ότι ενδεχομένως να μην πρόκειται ούτε για κάποια διαδικτυακή πρόκληση ούτε για bullying.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση ο Μάκης να συμμετείχε σε ένα παιχνίδι της παρέας του, σε ένα παιχνίδι αντοχής και ανδρισμού, στο οποίο συμμετέχουν κι άλλα άτομα της και το κάνουν live μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα. 

Στο πλαίσιο αυτό, ερευνάται το ενδεχόμενο ο 14χρονος να έπαιζε με τους φίλους του ένα παιχνίδι για το ποιος είναι πιο γενναίος και να σημειώθηκε κάποιο ατύχημα στο δέσιμο του λαιμού. 


Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ανοίξει τα κινητά και τα κάνει φύλλο και φτερό, ενώ έχουν ληφθεί πάνω από 10 καταθέσεις από μαθητές, καθηγητές και γονείς. 


Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ανέφερε ότι υπάρχει ζήτημα με τη βία των ανηλίκων και την επιθετικότητα των παιδιών. «Βλέπουμε πολλά περιστατικά, συμμορίες ανηλίκων, ανήλικους να ληστεύουν άλλους ανήλικους χρησιμοποιώντας μαχαίρια. Στο σχολείο του 14χρονου αντί τα παιδιά να έχουν στις τσάντες τους βιβλία είχαν μαχαίρια και σιδερογροθιές», υπογράμμισε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365