Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Τραγωδία: Πέθανε 16χρονος που νοσηλευόταν με υψηλό πυρετό στο «Παίδων»

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 16χρονου θα προσδιοριστούν τις επόμενες μέρες

Ένας 16χρονος από τη Ρόδο έχασε τη ζωή του μετά από νοσηλεία λίγων ημερών στο νοσοκομείο του νησιού και αργότερα στο «Παίδων» της Αθήνας.


Ο 16χρονος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ρόδου μετά από υψηλό πυρετό. Οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να αντιμετωπίσουν την κατάσταση της υγείας του και να μετριάσουν τον πυρετό και τη Δευτέρα ο 16χρονος πήρε εξιτήριο και βγήκε από το νοσοκομείο.


Όμως, το ίδιο βράδυ εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο, καθώς ανέβασε και πάλι πυρετό. Έτσι, οι γιατροί στη Ρόδο έκριναν πως το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί και γι' αυτό διακομίστηκε με ελικόπτερο Super Puma στο νοσοκομείο των Παίδων.


Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ο πυρετός δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει επιπλοκές που οδήγησαν στον θάνατό του.


Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 16χρονου θα προσδιοριστούν τις επόμενες μέρες, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 27 Μαΐου στις 17:00 από τον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού Απόλλωνων.


Το μήνυμα του πατέρα που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο διαδίκτυο, ραγίζει καρδιές: «Καλό σου ταξίδι άγγελε μου θα είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας για πάντα».

1 σχόλιο:

  1. Αχ ψυχουλα αγγελουδι τι λογια να πει καποιος πονος αβασταχτος στην οικογενεια σου καλο σου ταξιδι δυναμη να δινει ο Θεος στην οικογενεια σου και στους φιλους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365