Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Συνεχίζει στον ΑΣ Σεβαστιανά 2018 ο Αβραάμ Πετρίδης

Ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018 συνεχίζει την συνεργασία του με τον νεαρό τεχνικό Αβραάμ Πετρίδη

Ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018 συνεχίζει την συνεργασία του με τον νεαρό τεχνικό Αβραάμ Πετρίδη, που αποτελεί εγγύηση για τον σύλλογο με βάση τα όσα έχει πετύχει στο χρονικό διάστημα που εργάζεται στην ομάδα.


Ο προπονητής των νεοφώτιστων στην Α’ Κατηγορία που είναι τελειόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και κάτοχος διπλώματος UEFA B, έχει βάλει την δική του σφραγίδα στην ομάδα, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, σίγουρα η Α’ Κατηγορία είναι δυσκολότερη, ωστόσο το μεράκι και η δίψα για διάκριση, δίνουν το ερέθισμα στον νεαρό τεχνικό να δουλέψει σκληρά και να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.

Η διοίκηση του Χάρη Καραμπότση αναμένεται να κινηθεί τόσο για την παραμονή του υπάρχοντος υλικού, όσο και για κάποιες μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα την νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365