Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Αργίες 2022: Του Αγίου Πνεύματος το επόμενο τριήμερο για τους εργαζόμενους - Δείτε πότε πέφτει

Δείτε πότε πέφτει
Στις 13 Ιουνίου, όταν και εορτάζεται η γιορτή του Αγίου Πνεύματος, είναι το επόμενο τριήμερο για τους εργαζόμενους - Πόσες απομένουν και πότε πέφτουν οι επόμενες αργίες μέσα στο 2022.


Μετά τη μετάθεση της αργίας της Πρωτομαγιάς η πλειοψηφία των εργαζόμενων είχε ένα ακόμη τριήμερο και μάλιστα διαδοχικό με εκείνο του Πάσχα. Πλέον η επόμενη επίσημη αργία του κράτους είναι την Κυριακή 12 Ιουνίου όταν και εορτάζεται η Πεντηκοστή, ενώ την επομένη, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, είναι του Αγίου Πνεύματος. Αυτό είναι το επόμενο επίσημο «τριήμερο» εργαζόμενους.


Πλέον, πλησιάζοντας στα μέσα του 2022, είναι λίγες οι αργίες που μπορείτε να σημειώσετε στο ημερολόγιό σας. Μέσα στο καλοκαίρι, πέρα από του Αγίου Πνεύματος, είναι η Κοίμηση της Θεοτόκου με τον φετινό «Δεκαπενταύγουστο» να είναι επίσης Δευτέρα.


Οι επόμενες αργίες και τα τριήμερα του 2022


Πεντηκοστή 12 Ιουνίου

Αγίου Πνεύματος 13 Ιουνίου Δευτέρα

Κοίμηση της Θεοτόκου 15 Αυγούστου Δευτέρα

28η Οκτωβρίου 2022 Παρασκευή

Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου Κυριακή

Σύναξη της Θεοτόκου 26 Δεκεμβρίου Δευτέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365