Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Η οριστική βαθμολογία στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Η οριστική βαθμολογία

Σημαντικές ανακατατάξεις έγιναν στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να ακυρώσει το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕ Λευκίμμης - Μακεδονικός (1-0) και να κατακυρώσει το παιχνίδι υπέρ των Θεσσαλονικέων με τέρματα 0-3, αφαιρώντας και τρεις βαθμούς από τους Κερκυραίους και τιμωρώντας τους με χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ, με την αιτιολογία ότι ο ποδοσφαιριστής Ανδρέας Θεοδωράκης αγωνίστηκε στην προαναφερόμενη αναμέτρηση όντας τιμωρημένος, παρόλο που δεν υπήρχε αναφορά για τιμωρία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ.


Έτσι, ο Μακεδονικός ανεβαίνει από την 2η θέση στην 1η, ανακηρύσσεται Πρωταθλητής του Ομίλου και θα λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου στην Super League 2, που αρχίζουν την ερχόμενη Κυριακή (15/5), ενώ η Κοζάνη πέφτει από την 1η θέση στην 2η.

Επιπλέον, παρότι η ΑΕ Λευκίμμης είχε τερματίσει στην 6η θέση και είχε παραμείνει στην Κατηγορία, έπεσε δύο θέσεις, δηλαδή στην 8η, αφού της αφαιρέθηκαν συνολικά 6 πόντοι (3 για τη νίκη που είχε πάρει επί του Μακεδονικού και άλλοι 3 ως ποινή), με συνέπεια να υποβιβαστεί και την θέση της στην Κατηγορία να καταλάβει ο μέχρι την χτεσινή απόφαση υποβιβασθείς, Μέγας Αλέξανδρος Ημαθίας.

Τελική βαθμολογία 

1. Α.Σ. Μακεδονικός Θεσσαλονίκης 49 

--------------------------------------------------

2. Φ.Σ. Κοζάνη 47

3. Α.Ε. Ποντίων Καραγιαννίων Κοζάνης 37

4. Εδεσσαϊκός 36

5. Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας 33

6. Θύελλα Σαρακηνών 33 

7.  Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων 33

--------------------------------------------------

8. Α.Ε. Λευκίμμης 27

9. Α.Σ. Γιαννιτσά 22

10. Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου 22

11. Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 14

12. Ηρακλής Αμπελοκήπων 13

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365