Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Ο Στηβ Μιλάτος είναι ο 30χρονος που συνελήφθη για βιασμό στη Ρόδο

Ο Στηβ Μιλάτος έχει μηνύσει την βρετανίδα για συκοφαντική δυσφήμιση
Ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη από αστυνομικούς της Λίνδου, μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό. 

Ο 30χρονος, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, γνώρισε την τουρίστρια στο κατάστημα, τής πρότεινε κι εκείνη δέχτηκε, να διασκεδάσουν μαζί σε άλλο νυχτερινό κέντρο. Στη συνέχεια, φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα την βίασε, ενώ σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, ήρθαν σε ερωτική επαφή με την συναίνεσή της.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο δικηγόρος στον οποίο έχει αναθέσει την υπεράσπισή του ο Στηβ Μιλάτος, Στέλιος Αλεξανδρής, ανέφερε τα εξής: «Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα αναφέρει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, ότι υπήρχε συναινετική ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Θεωρώ ότι μια πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την ανάκριση να αφεθεί ελεύθερος. Πιστεύω ότι αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχτούν στο ακροατήριο».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της βρετανίδας καταγγέλλουσας, Γιάννης Κοκκινογένης, είπε: «Έχει διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εύρεση γενετικού υλικού αργά χθες το βράδυ και αυτή τη στιγμή η εντολέας μου βρίσκεται στην ασφάλεια για διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα για να έχουμε μια σφαιρική εικόνα.

Ο φερόμενος ως κατηγορούμενος οδήγησε την εντολέα μου σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κι εκεί προέβη στην πράξη του βιασμού. Μετά τον βιασμό η εντολέας μου ήταν πανικόβλητη και την είδαν οι φίλοι της και ο ταξιτζής που την μετέφερε στο σπίτι.


Είναι αλήθεια ότι η πελάτισσα μου αυτοτραυματίστηκε πάνω σε μια ψυχολογική φόρτιση μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό της, αλλά είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο».

Ο Στηβ Μιλάτος έχει μηνύσει την βρετανίδα για συκοφαντική δυσφήμιση.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365