Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Σοκ! 41χρονος ασελγούσε στην 10χρονη κόρη του στον Βόλο

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο

Ένας άνδρας από τον Βόλο καταδικάστηκε για γενετήσια πράξη με την ανήλικη κόρη του, ηλικίας 10 ετών, σοκάροντας την τοπική κοινωνία. Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και έχει καταδικαστεί ήδη για την ίδια πράξη σε βαθμό κακουργήματος σε κάθειρξη 9 ετών και αν συλληφθεί, θα φυλακιστεί.


Ο 41χρονος, ήταν απών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου (ερήμην) και στη δίκη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, εξετάστηκε μόνο η μητέρα του κοριτσιού 34 χρόνων.Η ίδια κατέθεσε ότι ο άνδρας τέλεσε τις πράξεις σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες τον Αύγουστο του 2018, κάτι που η ίδια έμαθε από τον ανήλικο γιο της. Στη συνέχεια, το περιστατικό επιβεβαίωσε και η κόρη της, που το 2018 ήταν ηλικίας 10 ετών.


Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, από τότε το ζευγάρι έχει χωρίσει και ο άνδρας έχει εξαφανιστεί, ενώ η οικογένεια έχασε κάθε επαφή μαζί του.Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση σε κάθειρξη 9 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αλλά δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο στις 16 Φεβρουαρίου 2022, με αποτέλεσμα να είναι ανυποστήρικτη, οπότε ισχύει η πρωτόδικη απόφαση.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 25 και 26 Αυγούστου 2018, ο πατέρας του κοριτσιού το έβαζε να βγάζει τα ρούχα του στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο και ασελγούσε στο κοριτσάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365