Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Αμετανόητος ο 50χρονος – Το μήνυμα που έστειλε για να “κρύψει” το έγκλημα

Το μήνυμα που έστειλε ο 50χρονος που έστειλε από το κινητό της γυναίκας του

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από τη νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα. Ένας 50χρονος σκότωσε την 43χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών τους, μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου.


O 55χρονος φερόμενος ως δράστης, ο οποίος προσπάθησε να δώσει τέλος και στη δική του ζωή, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Καβάλα και θα παραμείνει εκεί για ακόμη τρεις ημέρες, καθώς έχει τραύματα στα χέρια και στον λαιμό. Στις πρώτες του κουβέντες προς τους αστυνομικούς φαίνεται να μην έχει μετανιώσει για την πράξη του και είναι ιδιαίτερα ψυχρός.


Το μήνυμα που έστειλε ο 50χρονος που έστειλε από το κινητό της γυναίκας του

Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ο 50χρονος προσπάθησε αρχικά να κρύψει το έγκλημα που διέπραξε. Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους μία πολύ σημαντική κατάθεση, αυτήν της υπαλλήλου του φαρμακείου που διατηρούσε επί 13 χρόνια η άτυχη 43χρονη. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η υπάλληλος, που κατέθετε την Πέμπτη για περισσότερες από πέντε ώρες, αναζητούσε την 43χρονη φαρμακοποιό, αλλά εκείνη δεν απαντούσε στις κλήσεις. Τότε δέχτηκε στο κινητό της ένα γραπτό μήνυμα-SMS από την 43χρονη, το οποίο έγραφε “Είμαι καλά. Είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου στον μηχανικό. Ψάχνουμε σπίτι. Μην ανησυχείς”.



Αυτό το μήνυμα προβλημάτισε την υπάλληλο, καθώς γνώριζε πώς έγραφε τα μηνύματά της η 43χρονη. Επίσης η φαρμακοποιός όταν επικοινωνούσε μαζί της, της έστελνε μηνύματα σε εφαρμογή κινητού και όχι με SMS. Αφού πέρασαν αρκετές ώρες μαζί με τους συγγενείς της 43χρονης, κάλεσαν την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365