Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Κιλκίς: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα – Νεκρός ο 64χρονος οδηγός

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 64χρονος στο Κιλκίς.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνοδηγός του οχήματος, ένας 54χρονος, δεν τραυματίστηκε, ωστόσο μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:

“Σήμερα (3 Μαΐου 2022) και ώρα 02.15 περίπου, στο 61 χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (διασταύρωση Πευκοδάσους), Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας”.


*Φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365