Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Οι αντίπαλοι του Εθνικού Γιαννιτσών με το μάτι του Aridaia365

Η μεγάλη ώρα για τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας Εθνικό Γιαννιτσών πλησιάζει
Η μεγάλη ώρα για τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας Εθνικό Γιαννιτσών πλησιάζει, ενόψει των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική και την επόμενη Κυριακή αναμένεται να έχουμε την έναρξη.

Αναγέννηση Επανωμής
Η Αναγέννηση Επανωμής έχει ιδρυθεί το 1926, είναι μια ομάδα με τεραστια ιστορία, έχει αγωνιστεί στην Β’ Εθνική και επιχειρεί να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες.
Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο της Α1 στην ΕΠΣ Μακεδονίας.
Προπονητής είναι ο Γιάννης Μπαλασάς, ενώ από τους παίκτες της ξεχωρίζουν ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (Ηρακλής, Άρης, Αιγάλεω), Άγγελος Γολιδόπουλος (Εδεσσαϊκός), Ρίζος Μπικιάρης (Θερμαϊκός) και Νίκος Πανιτσίδης.

Μελιτέας Μελίτης
Ο Μελιτέας Μελίτης έχει ιδρυθεί το 1957 και αποτελεί από τις πλέον παραδοσιακές δυνάμεις στο ποδόσφαιρο της Φλώρινας, αποτελούμενη από γηγενείς ποδοσφαιριστές, ενώ έχει αγωνιστεί παλιότερα αρκετές φορές στα εθνικά πρωταθλήματα Γ’ και Δ’ Εθνική και φέτος ανακυρήχθηκε νταμπλούχος στην ΕΠΣ Φλώρινας.
Προπονητής είναι ο Κυριάκος Ρώμας, ενώ από τους παίκτες δεσπόζει η ηγετική φυσιογνωμία του έμπειρου επιθετικού και αρχισκόρερ Ιορδάνη Ρωμαίου με θητεία σε πολλές ομάδες, ενώ σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν και οι Φάνης Σοβισλής (ΠΑΣ Φλώρινας), Γιώργος Παπαδόπουλος, Τάσος Μαυροματίδης και Γιάννης Τσίτσης.

ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης έχει ιδρυθεί το 1933 και αποτελεί εκ των πρωταγωνιστών στην ΕΠΣ Κιλκίς τα τελευταία χρόνια.
Φέτος ανακυρήχθηκε πρωταθλητής και φιλοδοξεί να ανέβει για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική.
Στον δικέφαλο ξεχωρίζει η παρουσία του Ισπανού Τόνι Γκονζάλες, παλιού παίκτη του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στον πάγκο των πρωταθλητών της ΕΠΣ Κιλκίς, ενώ από τους παίκτες ξεχωρίζουν οι Σπύρος Ματεντζίδης (Κιλκισιακός-ΑΕΚ), Γιώργος Τσολακίδης (ΠΑΣ Πρέβεζα-Μ.Αλέξανδρος Ορφανίου), Σάββας Χατζηασλανίδης (Πάικο Γουμένισσας), Μπάμπης Μαυροκεφαλίδης (Κιλκισιακός-Απόλλων Καλαμαριάς), και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Βασίλης Αγαθαγγελίδης.

ΓΑΣ Σβορώνου
Ο ΓΑΣ Σβορώνου ιδρύθηκε το 1971 και είναι μια ομάδα που έχει 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και φέτος κατέκτησε εύκολα το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Πιερίας, ενώ ήταν και φιναλίστ στον τελικό του κυπέλλου, όπου ηττήθηκε στα πέναλτι.
Προπονητής της ομάδας της Πιερίας είναι ο Γιάννης Βαρβούτης, ενώ από τους παίκτες ξεχωρίζουν οι Δημήτρης Παπατολίκας (Πιερικός), Νέστορας Κωτσιόπουλος (Πιερικός-ΑΕ Λάρισας), Νίκος Κυπαρίσσης (ΑΕ Καρίτσας-Εθνικός Ν.Κεραμιδίου), Δημήτρης Κυρτέγος (Αιγινιακός-ΑΕ Καρίτσας).

ΑΟ Χανιώτης
Ο ΑΟ Χανιώτης ιδρύθηκε το 1979 και θα προσπαθήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του να κερδίσει την συμμετοχή του στην Γ’ Εθνική, μέσω των μπαράζ.
Η ομάδα της Χαλκιδικής έκοψε πρώτη το νήμα με διαφορά στήθους, ενώ ήταν και φιναλίστ στο κύπελλο.
Προπονητής είναι ο Γιώργος Καδόπουλος, ενώ από τους παίκτες ξεχωρίζουν οι Χρύσανθος Λευκαρίτης (Απόλλωνα Καλαμαριάς), Γιώργος Πολυζωίδης (Μακεδονικός), Κώστας Σκέμπι, (ΠΟ Μουδανιών-Αναγέννηση Επανωμής), Χρήστος Μπατακόιας (Θερμαικός), Μπέλλο Κανάνι (ΠΟ Μουδανιών-Κασσάνδρα).

Αστέρας Τριποτάμου
Ο Αστέρας Τριποτάμου ιδρύθηκε το 2011 και θα προσπαθήσει να ανέβει στα εθνικά πρωταθλήματα για πρώτη φορά στην 10χρονη μόλις ιστορία του.
Φέτος ανακυρήχθηκε πρωταθλητής μετά από μεγάλη μάχη στην ΕΠΣ Ημαθίας και μάλιστα κατέκτησε το ντάμπλ παίρνοντας και το κύπελλο.
Προπονητής του Αστέρα είναι ο Τάσος Χουρσουζίδης, ενώ αποκ τους παίκτες ξεχωρίζουν οι Σωτήρης Μπαλάφας (ΠΑΟΚ-Βέροια), Αντώνης Γιόνδης (Ιωνικός-Ρόδος-Καλαμάτα), Γιάννης Μιλκούδης (Αγροτικός Αστέρας), Αργύρης Τούφας (ΦΑΣ Νάουσα-Εδεσσαϊκός), Γιώργος Σκαθαρούδης (Εδεσσαϊκός-Βέροια), Ηλίας Προβατίδης (Πιερικός-Αγροτικός Αστέρας-Αλμωπός).

1 σχόλιο:

  1. που πατε ρε του εθνικου γιαννιτσων θα σας καταπιει ο τριποταμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365