Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Νέα βίντεο με ATIA έδειξε το Πεντάγωνο: «Αποτελούν δυνητική απειλή για την εθνική ασφάλεια» (βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο
Το Κογκρέσο πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια ακρόαση για τα UFO μετά από 50 χρόνια, στην οποία παρουσιάστηκαν βίντεο και φωτογραφίες με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.

Το Πεντάγωνο παρουσίασε την Τρίτη στο Κογκρέσο αποχαρακτηρισμένες φωτογραφίες και βίντεο από UFO - συμπεριλαμβανομένου ενός ιπτάμενου αντικειμένου αγνώστους προελεύσεως - μετά από επανειλημμένες κρούσεις μελών του Κογκρέσου προς στρατιωτικούς αξιωματούχους αναφορικά με εκατοντάδες «μυστηριώδεις» θεάσεις ιπτάμενων αντικειμένων.

Στην ακρόαση - στην οποία μετείχαν δύο ειδικοί του Πενταγώνου - υπήρξε, μεταξύ άλλων, εκτενής αναφορά  στο περιεχόμενο μιας έκθεσης του Ιούνιου του 2021, που αποκάλυπτε πως πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού είχαν αναφέρει 144 θεάσεις αγνώστων εναέριων φαινομένων (UAPs) από το 2004, για τα περισσότερα από τα οποία εξήλθε το συμπέρασμα πως «πιθανώς αντιπροσωπεύουν φυσικά αντικείμενα».

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ένα μικρής διάρκειας και κουνημένο βίντεο, στο οποίο ένα μικρό αντικείμενο φαίνεται να περνάει με ταχύτητα δίπλα από πιλότο, καθώς και ένα ακόμη βίντεο - και σχετική φωτογραφία που τραβήχτηκε σε διαφορετική ώρα - και αποτυπώνουν λαμπερά τρίγωνα στον νυχτερινό ουρανό.

Τα βίντεο παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του αναπληρωτή διευθυντή της Ναυτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Scott Bray, και του υφυπουργού Άμυνας, Ronald Moultrie.

Όπως σημειώθηκε, παρότι το βίντεο και η φωτογραφία των λαμπερών τριγώνων αποτελούσαν «μυστήριο» για αρκετό καιρό, τελικά τα «ΑΤΙΑ» αναγνωρίστηκαν ως μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ο στρατός, ωστόσο, διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει τι θα μπορούσε να είναι το αντικείμενο στο πρώτο βίντεο.

Τουλάχιστον 11 παρ' ολίγον «ατυχήματα»

Όπως μεταφέρει το Fox News, ο Bray συνέχισε τονίζοντας πως για πολλές από τις αναφορές για UAP υπάρχει «περιορισμένος αριθμός δεδομένων και αναφορών υψηλής ποιότητας», γεγονός που «εμποδίζει την ικανότητα εξαγωγής ασφαλών συμπερασμάτων σχετικά με τη φύση και την πρόθεση των UAP».

Ο Bray δήλωσε, ακόμη, την Τρίτη ότι υπήρξαν τουλάχιστον 11 «παρ' ολίγον ατυχήματα» μεταξύ αμερικανικών στρατιωτικών αεροσκαφών και UAP. Είπε επίσης ότι ο αμερικανικός στρατός δεν έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το UAP, συμπεριλαμβανομένου του ανεξήγητου αντικειμένου στο βίντεο που προβλήθηκε νωρίτερα στην ακρόαση.

«Τα Αγνώστου Ταυτότητας Εναέρια Φαινόμενα αποτελούν δυνητική απειλή για την εθνική ασφάλεια. Και πρέπει να αντιμετωπιστούν με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος της υποεπιτροπής, βουλευτής Andre Carson, D-Ind. «Για πάρα πολύ καιρό, το στίγμα που συνδέεται με τα UAPs εμπόδιζε την καλή ανάλυση των πληροφοριών».

«Οι πιλότοι απέφευγαν να αναφέρουν τέτοιου είδους πληροφορίες ή γελούσαν όταν το έκαναν. Οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Άμυνας υποβίβαζαν το θέμα ή το έκρυβαν εντελώς κάτω από το χαλί», σημείωσε στην ιστορική αυτή ακρόαση για τα UFO.

Δείτε το σχετικό βίντεο στo 46ο λεπτό



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365