Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Αιδηψός: Σεσημασμένος για ναρκωτικά ο άνδρας που συνελήφθη επειδή κλώτσησε γατάκι στη θάλασσα

Καλά στην υγεία του το γατάκι

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (2/5) ο 30χρονος άνδρας που δελέασε γατάκι με τροφή για να το κλωτσήσει και να το ρίξει στη θάλασσα - Πληροφορίες πως πρόκειται για σεσημασμένο για ναρκωτικά.


Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (2/5) ο άνδρας που κατέγραψε σε βίντεο σε ταβέρνα στην Αιδηψό να δελεάζει δύο γατάκια με τροφή και στη συνέχεια να κλωτσάει το ένα με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα. Πρόκειται για 30χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος εντοπίστηκε σε σπίτι στη Λιχάδα Ευβοίας, όπου φιλοξενείτο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας, το οποίο σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα που είναι σεσημασμένος στην Αστυνομία για υποθέσεις με ναρκωτικά.


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος είχε αντιδράσει έντονα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο και είχε ζητήσει από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και τον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλη Παπακώστα, να κινηθούν άμεσα για τον εντοπισμό του δράστη.


Καλά στην υγεία του το γατάκι

Στο ερώτημα τι απέγινε η γάτα, πάντως, απάντησε η Happy Paws - Φιλοζωικη και Περιβαλλοντική Ένωση Βόρειας Εύβοιας με αναρτήσεις της στο Facebook. Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Happy Paws αναφέρει πως η γάτα είναι καλά και βρίσκεται μαζί με την... παρέα της. Μάλιστα δημοσίευσαν τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τους έστειλαν οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας όπου συνέβη το απαράδεκτο περιστατικό.


Στο βίντεο που έκανε τον γύρο των social media απεικονίζεται η παρέα σε ταβέρνα της Αιδηψού και ο άνδρας που συνελήφθη να δελεάζει την πεινασμένη γάτα με ψάρι και στη συνέχεια να την κλωτσάει και να την ρίχνει στη θάλασσα. Μάλιστα τα μέλη της παρέας δεν έμειναν εκεί, αφού προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο και σε άλλη μια γάτα γελώντας δυνατά.


Με το θέμα ασχολήθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ υπήρξε επικοινωνία του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον αρχηγό της αστυνομίας. Υπενθυμίζεται ότι οι παραβάτες κακοποίησης ζώων αντιμετωπίζουν σκληρότερες ποινές και τιμωρούνται με πρόστιμο έως 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365