Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία ο Άρης Αμπελειών, παραμένει και την νέα σεζόν ο Κώστας Χαρμάνας (ΦΩΤΟ)

Ο Χρήστος Τσαρτσαράκης αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο
Στον πάγκο του Άρη Αμπελειών θα βρίσκεται και την νέα σεζόν ο Κώστας Χαρμάνας Πέλλας, καθώς ο Γιαννιτσώτης τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την νέα διοίκηση στην οποία θα ηγείται από την θέση του προέδρου ο Στάθης Τσαρτσαράκης.

Μετά από πέντε χρόνια στην προεδρία, άλλα τόσα σαν μέλος του ΔΣ, ο Χρήστος Τσαρτσαράκης αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο, όχι όμως και από το νέο ΔΣ του οποίου θα παραμείνει μέλος και θα βοηθάει από το δικό του μετερίζι όπως μόνο αυτός ξέρει.

Δεν θα μπορούσε ποτέ να αποχωρήσει από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, καθώς εδώ και μια 25ετία περίπου τον υπηρετεί από όλα τα πόστα, ενώ τεράστιο πλήγμα αποτελεί η αποχώρηση του Δημήτρη Μητσάγγα που ήταν ο άνθρωπος για όλα, έκανε τα πάντα στον Άρη, ήταν ο άνθρωπος που συντηρούσε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και πολλά άλλα, θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει μια προσπάθεια να επανέλθει στην ομάδα γιατί Άρης Αμπελειών χωρίς Δημήτρη Μητσάγγα δεν υπάρχει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365