Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει» – Πώς προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα

Το μήνυμα στην υπάλληλο και το ψέμα στον πελάτη
Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης φαρμακοποιού φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος να την σκοτώσει. Αυτό προκύπτει όχι μόνο από το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που κάνει λόγο για ασφυκτικό και βίαιο θάνατο αλλά και από τις ενέργειες του 55χρονου την ώρα που βρισκόταν στο φαρμακείο μετά το στυγερό έγκλημα στην Καβάλα...

Αφού την είχε σκοτώσει μάλιστα ζήτησε τα δεύτερα κλειδιά της επιχείρησης από την υπάλληλο του φαρμακείου. 


Σύμφωνα με μαρτυρίες, το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 2 η ώρα που η 43χρονη θα έκλεινε το φαρμακείο, πήγε ο σύζυγός της και έφυγαν μαζί. Λίγες ώρες μετά, κατά τις 4 το ζευγάρι επέστρεψε στην επιχείρηση και τίποτα δεν προμήνυε το τι θα ακολουθούσε.

Το μήνυμα στην υπάλληλο και το ψέμα στον πελάτη

Φέρεται να την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια. Κατέβασε τα ρολά και προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του. Προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του, έδιωξε έναν ηλικιωμένο που είχε πάει για να παραλάβει τα φάρμακά του και έπειτα ζήτησε από την υπάλληλο της επιχείρησης να του δώσει τα δεύτερα κλειδιά. Μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο.


Συγκλονίζει μάλιστα το γεγονός ότι σύμφωνα με την υπάλληλο του φαρμακείου, της πήγε μήνυμα στις 8 το βράδυ όπου όλοι αναζητούσαν την φαρμακοποιό, από το κινητό της 43χρονης ότι όλα είναι καλά και ότι «είμαστε στον μηχανικό και ψάχνουμε σπίτι». Τότε ήταν η στιγμή που η συνεργάτιδα της αδικοχαμένης γυναίκας κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, και ενημέρωσε την οικογένειά της.

Όταν οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 00:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο 55χρονος άνδρας κάλεσε τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος και είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο χώρο. 

Ζήλευε παθολογικά την άτυχη γυναίκα

Το ζευγάρι με καταγωγή τον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, ζούσε στο σπίτι του μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του, 6 και 10 ετών ενώ το φαρμακείο που διατηρούσε η αδικοχαμένη γυναίκα βρίσκεται στο χωριό Πηγές.

Στην τοπική κοινωνία της Καβάλας όλοι μιλούν για ένα αγαπημένο ζευγάρι που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι έκρυβε μέσα του ο καθ’ ομολογίαν δράστης.

Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ο θύτης ζήλευε παθολογικά το θύμα. Ωστόσο, ποτέ κατά το παρελθόν δεν υπήρξε καταγγελία σε βάρος του δράστη για κακοποίηση ή επίθεση προς την άτυχη φαρμακοποιό. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ‘’σύννεφα’’ πάνω από τον γάμο της 43χρονης και του 55χρονου εμφανίστηκαν εξαιτίας της ζήλιας που εξέφραζε ο σύζυγος για την όμορφη γυναίκα η οποία πριν λίγο διάστημα ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν.  

Η στυγερή αυτή ανθρωποκτονία προστίθεται στην μαύρη λίστα των γυναικοκτονιών που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τα δύο ανήλικα παιδιά της αδικοχαμένης 43χρονης με τον 55χρονο καθ’ ομολογία δράστη, θα πρέπει πλέον να μεγαλώσουν κοντά στους παππούδες τους με την ανάμνηση της μάνας και την προσπάθεια να ξεχάσουν ότι δολοφόνος της μητέρας τους φέρεται να είναι ο ίδιος τους ο πατέρας.

Την διερεύνηση της γυναικοκτονίας έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365