Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Θεσσαλονίκη: Το εντυπωσιακό βίντεο από το δοκιμαστικό δρομολόγιο του Μετρό

Δείτε το βίντεο
Ένα εντυπωσιακό βίντεο, με τα δοκιμαστικά δρομολόγια στο Μετρό Θεσσαλονίκης, δημοσίευσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνος Καραμανλής.


Στο βίντεο διακρίνεται δοκιμαστικό δρομολόγιο συρμού σε εννέα από τους συνολικά 13 σταθμούς του υπό κατασκευή Μετρό της πόλης, εκκινώντας από το Σιντριβάνι και τερματίζοντας στο Αμαξοστάστιο στη Βούλγαρη.


Στην ανάρτησή του ο υπουργός Υποδομών στέκεται στην πρόοδο που έχουν σημειώσει οι εργασίες, που στη βασική γραμμή ολοκληρώθηκαν κατά 85%, ενώ έχουν παραληφθεί οι 18 πρώτοι συρμοί. «Είμαστε αποφασισμένοι να παραδώσουμε επιτέλους το Μετρό στους Θεσσαλονικείς. Εμείς το λέμε και το εννοούμε», αναφέρει ο κ. Καραμανλής.


Στο βίντεο φαίνεται το δρομολόγιο που ακολουθεί ο συρμός από τον σταθμό Σιντριβάνι έως το Αμαξοστάσιο στη Βούλγαρη.


Σημειώνεται ότι σήμερα απελευθερώθηκε πλήρως από κατάληψη οδοστρώματος λόγω έργων μετρό η οδός Δελφών, που επανήλθε στην αρχική της μορφή, κερδίζοντας μία επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, από τη συμβολή των οδών Μπότσαρη-Δελφών έως τη συμβολή των οδών Π. Συνδίκα-Δελφών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365