Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Ανακοίνωσε προπονητή η Νίκη Αξού

Ο νέος μας τεχνικός έχει εργαστεί 3 φορές στην Αναγέννηση Γιαννιτσών

Η διοίκηση της ομάδος κινήθηκε αστραπιαία και ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο προπονητή Νίκο Μαβίδη, θέτοντας έτσι τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας νέας και ισχυρότερης ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. 


Ο νέος μας τεχνικός έχει εργαστεί 3 φορές στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (με την οποία την σεζόν 2006-2007 πήρε την άνοδο για την Γ' Εθνική κατηγορία), ενώ θήτευσε μεταξύ άλλων και σε Μακροχώρι, Οδυσσέα Αναγέννησης, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ΑΟ Λεβάντε (Ζάκυνθο) και μέχρι πρότινος στο Πάικο Γουμένισσας. 

Ο Γιαννιτσιώτης τεχνικός έχει αφιερώσει τη ζωή του στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο καθώς είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A’ και καθηγητής φυσικής αγωγής στη πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365