Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Εκδίκαση προσφυγής του Θεόφιλου Κουρούπη εναντίον του Αλμωπού - Τι υποστήριξε ο σύλλογος

Εκδικάστηκε τη Δευτέρα
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποχώρηςη του από τον Αλμωπό Αριδαίας ο Θεόφιλος Κουρούπης κατέθεσε προσφυγή. Αυτή εκδικάστηκε τη Δευτέρα (23/05) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ, με την ΠΑΕ να καταθέτει τέσσερις ενστάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News ο δικηγόρος του Αλμωπού, Νίκος Μπακλαβάς είπε μεταξύ άλλων:

«Καταθέτουμε ένσταση ακυρότητας της σύμβασης, γιατί κατά την κατάθεσή της δεν υπήρχε δελτίο. Η μεταγραφή έγινε από τη Βουλγαρία, τα έγγραφα καθυστέρησαν να έρθουν και το δελτίο εκδόθηκε τέλος Ιανουαρίου. Καλή τη πίστη υπογράψαμε τη σύμβαση.

Αν γίνει δεκτή η ένσταση, με βάση τον αδικαιολόγητο πλουτισμό πρέπει να κριθεί ότι δεν οφείλουμε. Αν κριθεί έγκυρη η σύμβαση, τότε καταθέτουμε ένσταση περιορισμού των κονδυλίων που ζητούνται. Από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Μάρτιο του 2021 είχαν ανασταλεί οι συμβάσεις. Ο ποδοσφαιριστής δεν είχε μπει σε αναστολή, γιατί δεν υπήρχε δελτίο από υπαιτιότητά του. Καταθέτουμε ένσταση εξόφλησης, γιατί τα χρήματα που πρέπει να καταλογιστούν είναι από τον Μάρτιο του 2021 και όχι από τον Οκτώβριο του 2020».

Η ΠΑΕ, τέλος, κατέθεσε και ένσταση καταχρηστικότητας, υποστηρίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής από τον Ιούνιο του 2021 δεν είχε κάνει καμία όχληση για οφειλές. Τον ποδοσφαιριστή εκπροσώπησε ο νομικός, Γιώργος Καλούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365