Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Κι άλλη κτηνωδία από τον κακοποιητή γάτας στην Αιδηψό: Έχει βάψει τον σκύλο του με χημικές μπογιές στα χρώματα της ομάδας του

Η φρίκη δεν έχει τελειωμό
Άμεσα θα πρέπει να ξεκινήσει έρευνα για να φανεί αν τα κουτάβια που γεννούσε η σκυλίτσα του, έχουν δοθεί νομίμως για υιοθεσία ή έβγαζε παράνομο κέρδος από αυτό.

Η φρίκη δεν έχει τελειωμό αναφορικά με τις βάναυσες και κακοποιητικές ενέργειες πάνω σε ζωάκια, του «μάγκα» που κλώτσησε τη γάτα σε ταβέρνα στην Αιδηψό και την έριξε στη θάλασσα και μετά έβριζε χυδαία στα social media όσους τον κατέκριναν.

Προς «υπεράσπισή» του βέβαια (πριν ξεκινήσει να διαγράφει) έλεγε ότι αγαπάει τα ζώα και έχει και ο ίδιος γάτες και σκύλους. Μόνο που όπως φαίνεται και αποδεικνύεται έχουν ζήσει κακοποιητικές συμπεριφορές και τα ίδια του τα κατοικίδια.

Σε φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο συλληφθείς πλέον Αλβανός, έχει βάψει πράσινο τον σκύλο του και μπροστά του έχει γράψει το «13», για να είναι στα χρώματα της ομάδας που υποστηρίζει.

Μιλάμε για χημικές ουσίες πάνω στο άτυχο ζωάκι, που δεν καταστρέφουν μόνο το δέρμα του, αλλά θα τις γλείψει κιόλας προκαλώντας του προβλήματα καθώς μιλάμε για χημικά. Και όλο αυτό το επιδείκνυε και με καμάρι ο κακοποιητής που έβριζε κι από πάνω χυδαία και έλεγε «τάισα 50 ευρώ ψάρια τη γάτα».

Όπως μάλιστα καταγγέλεται, «δεν είναι η πρώτη φορά που του φαίνεται αστεία η κακοποίηση ενός ζώου και την αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο έχει κάνει στο παρελθόν ακόμη στον ίδιο του τον σκύλο γράφοντας με μαρκαδόρο την θύρα της ομάδας του ενώ στο πίσω μέρος του σώματος του σκύλου έχει βάψει περισσότερο από το μισό.

Σήμερα μάλιστα -αφού έβρισε χυδαία- προσπαθώντας να μας πείσει πόσο φιλόζωος είναι μας έδειχνε φωτογραφίες με τα σκυλιά του ράτσας πιτ μπουλ και τα κουτάβια που τα έβαζε να γεννάνε.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον να πει στην ελληνική δικαιοσύνη αν αυτά τα κουτάβια δόθηκαν προς υιοθεσία με όλα τα νόμιμα ή προς πώληση παρανόμως».

Άμεσα λοιπόν θα πρέπει να ξεκινήσει έρευνα για να φανεί αν τα κουτάβια έχουν δοθεί νομίμως για υιοθεσία ή έβγαζε κέρδος (παράνομο φυσικά) από αυτό. 




1 σχόλιο:

  1. Προχθες για την 17 χρονη που βίασαν οι Πακιστανοι, δν κάνατε ενα αρθρο και ούτε εγινε τοσο ντόρος, επρεπε και αυτους να τους δημοσιεύατε.εννοειται οτι καταδικαζουμε το γεγονος με τπν γατα και να πληρωσει ο,τι του αρμόζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365