Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα ήταν η μόνη που γνώριζε τα πάντα γύρω από τα φάρμακα» - Αποκάλυψη του πατέρα Δασκαλάκη

Η Ρούλα ήταν η μόνη που γνώριζε τα πάντα για τα φάρμακα που έπαιρναν και τα τρία παιδιά

Σε συνέντευξη που παραχώρησε o πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη δεν έκρυψε ότι η οικογένειά του έκανε λάθος για την απόλυτη εμπιστοσύνη που έδειξαν προς τη Ρούλα Πισπιρίγκου γύρω από την φαρμακευτική αγωγή και των τριών παιδιών.


Την ώρα που τα αιτήματα της υπερασπιστικής γραμμής της Ρούλας Πισπιρίγκου προς την ανακρίτρια γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας, έχουν ήδη απορριφθεί με την αιτιολογία ότι αυτά έχουν ήδη απαντηθεί, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, με νέες δηλώσεις του έρχεται να δώσει ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με την παρουσία και τη δράση της 33χρονης μητέρας.


Για την ακρίβεια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, o πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη δεν έκρυψε ότι η οικογένειά του έκανε λάθος για την απόλυτη εμπιστοσύνη που έδειξαν προς την μητέρα των παιδιών, στην οποία είχαν εναποθέσει όλες τις ενέργειες γύρω από την φαρμακευτική αγωγή και των τριών παιδιών της οικογένειας: «Η Ρούλα ήταν η μόνη που γνώριζε τα πάντα για τα φάρμακα που έπαιρναν και τα τρία παιδιά. Τόσο η Μαλένα, όσο και η Ιριδα και η Τζωρτζίνα ήταν υπό την επίβλεψη της μητέρας τους, και εκείνη γνώριζε τι φάρμακα έπρεπε να παίρνουν τα παιδιά, τις ώρες και τις δοσολογίες τους», είπε αρχικά ο παππούς των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.


«Και ο Μάνος της είχε απόλυτη εμπιστοσύνη»

Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, αυτή η υπερβολική εμπιστοσύνη που έδειχνε η οικογένεια στη Ρούλα και τις αποφάσεις της, ίσως και να ήταν λάθος: «Επειδή ξέραμε ότι είχε τελειώσει νοσηλευτική, ή τουλάχιστον έτσι μας είχε πει η ίδια, αυτό μας έκανε να αισθανόμαστε πιο σίγουροι για τα φάρμακα των παιδιών και επειδή εμείς δεν γνωρίζαμε το είχαμε αφήσει επάνω της.


Και ο γιος μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Ρούλα για τα φάρμακα που έδινε στα παιδιά και εμείς. Κάθε φορά που οι γιατροί έδιναν ένα νέο φάρμακο εμείς περιμέναμε τη Ρούλα για να μας εξηγήσει τι είναι και γιατί το έδωσε ο γιατρός. Ισως όμως τελικά όλο αυτό με την υπερβολική εμπιστοσύνη μας στη Ρούλα να μην ήταν και τόσο σωστό», κατέληξε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365