Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Βόμβα σταματούν οι αγώνες μπαράζ των πρωταθλητών της Γ' Εθνικής

Βόμβα

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως με απόφαση που γνωστοποιήθηκε από το CAS, έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της ομάδας της Κοζάνης. 

Πρακτικά και με ότι συνεπάγεται αυτό, σημαίνει ότι η διαδικασία των αγώνων που βρίσκεται στην μέση της διαδρομής για να αναδειχθούν οι ομάδες που θα ανέβουν στην Super League 2, τινάζεται στην κυριολεξία στον αέρα και κανένας δεν γνωρίζει την συνέχεια.

Με όλα αυτά οι αγώνες θα γίνουν εν μέσω του καλοκαιριού, όπου οι ποδοσφαιριστές και οι λοιποί συγγενείς των ομάδων θα έπρεπε να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν.

Πραγματικά είμαστε για λύπηση στον τομέα της οργάνωσης και δυστυχώς όλοι αυτοί που κόπτονται για το καλό του ποδοσφαίρου, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.

5 σχόλια:

  1. Άιντε πάλι στο ίδιο έργο θεατές, τί είναι αυτά βρε δηλαδή τώρα όποιος καταφεύγει στο διαιτητικό δικαστήριο γίνεται διακοπή καί πάει λέγοντας, αυτά έπρεπε να τά παρακολουθούν από την αρχή τών μπαράζ και όχι τώρα πού είναι στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέτρα του σκανδάλου έχει όνομα Σιδηρόπουλος!!! Εάν δεν έκανε τα όργια στα Τρίκαλα τόρα θα είχαν τελειώσει όλα!!!! Να τον χαίρεστε εκεί στην ένωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο,τι να ναι 'εν μεσω Καλοκαιριου' γραφει το 365 και εχουμε Μάιο,με τα λεγομενα του δηλαδη το καλοκαιρι αρχίζει καπου την 25η Μαρτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιό 365 βρε ασχετε όλα τά σάιτ γράφουν καί είναι πραγματικότητα αφού η ΑΕΠ Κοζάνης προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365