Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Δημοσίευμα Μεσσηνιακού ΜΜΕ αναφέρει συμφωνία της Καλαμάτας με τον Χρήστο Ρόβα

Δείτε τι αναφέρει το Sportstonoto.gr

Για συμφωνία του πρώτου σκόρερ του Αλμωπού και δεύτερου στο πρωτάθλημα της SL2, Χρήστου Ρόβα με την Καλαμάτα, κάνει λόγο αθλητικό μέσο της Μεσσηνίας, αναφέροντας μάλιστα ότι ο έμπειρος στράικερ θα υπογράψει στους Μεσσήνιους την Δευτέρα.

Δείτε τι αναφέρει το Sportstonoto.gr, παρακάτω:

Βόμβα”: Έκλεισε Ρόβα ο Πρασσάς σε Μαύρη Θύελλα, “μπλόκο” σε Λουκίνα!

Σύμφωνα  με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες ο Γιώργος Πρασσάς, μετά  από μακροχρόνια διαπραγμάτευση, έκλεισε τελικά τον Χρήστο Ρόβα στη Μαύρη Θύελλα.

Μάλιστα,  ο 27χρονος επιθετικός, με 21 γκολ φέτος στον Αλμωπό Αριδαίας,  δεύτερος  σκόρερ  σε όλη  την  Super League 2,  την Δευτέρα  θα υπογράψει στην Καλαμάτα.

1 σχόλιο:

  1. Και εμεις τι να κάνουμε? Ειχαμε μια φαγούρα.. Ηρθε επαιξε 8 μηνες στν Αλμωπο,απο εκει και περα who cares τν εχεις κανει 15 αρθρα,να ήταν με καταγωγη απο την Αλμωπια καλώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365