Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Μείωση αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στην Γ'Εθνική την νέα αγωνιστική περίοδο

Κάθε σωματείο θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί δύο ξένους
Με μια σημαντική σημαντική αλλαγή θα ξεκινήσει  την καινούργια αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Στα πρωταθλήματα που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες οι ομάδες είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν στην αρχική ενδεκάδα τέσσερις ξένους ποδοσφαιριστές.

Την νέα σεζόν 2022-23 αυτό θα αλλάξει και το κάθε σωματείο θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί δύο ξένους, έχοντας στη σύνθεση του 9 ποδοσφαιριστές καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα να παίξουν στις ελληνικές εθνικές ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365