Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Εκλογές στον Π.Α.Σ Ξιφιανής

Ανακοίνωση
Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή εκλογών έδωσε στη δημοσιότητα ο Π.Α.Σ Ξιφιανής, καλώντας τους φίλους της ομάδας να δώσουν το “παρών” ώστε να «μεγαλώσουν» την ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Την Παρασκευή 13/5 θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Α.Σ Ξιφιανής.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το “παρόν” ώστε μαζί να «μεγαλώσουμε» την ομάδα μας.

Ψήφο έχουν δικαίωμα να ασκήσουν τα εγγεγραμένα μέλη αλλά και οι φίλοι της ομάδας αφου θα γίνονται εγγραφές και νέων μελών έτσι ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου.
Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή των φίλων του Π.Α.Σ τόσο θα μεγαλώσει και η ομάδα μας!

Η ψηφοφορία θα γίνει στην αίθουσα του μορφωτικού συλλόγου Ξιφιανής και οι ωρες ψηφοφορίας θα είναι από τις 19:30 εως και τις 20:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365