Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Άδικη ήττα για τον Εθνικό Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

Φωτο Γιωργος Δημητριάδης

Άτυχος ο Εθνικός Γιαννιτσών υπέστη άδικη ήττα από την Αναγέννηση Επανομής με σκορ 2-1 στην έδρα του στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και στο πρώτο μέρος μοιρασμένο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με εξαίρεση το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στο 42’ σε ανατροπή του Μπικιάρη, αλλά ο Μάντζιος που το εκτέλεσε σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιό ορεξάτοι και κατάφεραν στο 53’ να ανοίξουν το σκορ με ωραίο σουτ του Πανυτσίδη από πλάγια θέση, σε μια φάση που δικαίως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ.

Σιγά σιγά και προ του φάσματος της ήττας οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα και έψαξαν την ισοφάριση, κάτι που ήρθε στο 80’ όταν ο Λιτοβολής εκμεταλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κόλιου και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε γράφοντας το 1-1.
Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που έψαξαν το γκολ της νίκης, πίεσαν ωστόσο η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι στο 90’+3’ όταν σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων δημιουργήθηκε σύγχυση στην άμυνα του Εθνικού και ο Πανυτσίδης με κοντινό πλασέ πάγωσε το γήπεδο και χάρισε το τρίποντο στους Θεσσαλονικείς.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σαφούρης, Παπαδόπουλος, Κρυωνάς (Σερρών).

Συνθέσεις:
Εθνικός :(Αντώνης Πέσιος)
Καμπαλής, Γουστέρης, Γρηγοριάδης, Κυργερίδης, Σιδέρης, Ζαμίδης, Γκογκουλούδης, Σιταράς, (71’ Χριστοφόρου), Καμπάνης, (58’ Λιτοβολής), Τσιλογλανίδης, Σιδώρης.

Αναγέννηση :(Γιάννης Μοαλασαπς)
Κόλιος, Ζησόπουλος, Παπαζαχαρίας, Μάντζιος, Κώστας, Γολιδόπουλος, Νταντάμης, Πανυτσίδης, Μπαλασάς Β., Μπικιάρης, (46’ λ.τ Μπαλασάς Κ.), (76’ Γκόρης), (90’ Αλμπάνης), Συμιγδαλάς.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365