Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Επιτυχίες για τους Αθλητές από την Αλμωπία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του προπονητή του ΦΟΑ Γιώργου Δερμεντζή

Δείτε την ανάρτηση του προπονητή του ΦΟΑ Γιώργου Δερμεντζή:


Με το καλύτερο δυνατό τρόπο κλείνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών για τούς αθλητές του φοα στο Λουτράκι Κορινθίας με πολλά χρυσά μετάλλια αναλυτικα: 

Κωσταντίνος Λαμπρίδης κατέρριψε τα πανελλήνια ρεκόρ παίδων εφήβων και νέων ανδρών στην κατηγορία του με 243 kg στο σύνολο, στην συνέχεια Αντωνιάδου Άλκηστης πρώτη στις κορασίδες και δεύτερη στης νεάνιδες με 151kg στο σύνολο, Τοσουνίδης Γιώργος πρώτος στους παίδες και δεύτερος στους εφήβους ,Βεσελι Αντρέας χρυσό στο αρασέ δεύτερος στο ζετέ σύνολο στην κατηγορία του με 112 kg στο σύνολο, Γεωργίου Δανάη πρώτη στις κορασίδες και τρίτη στης νεάνιδες με 110kg στο σύνολο, και τέλος Γκάνας Μάριος δεύτερος στους παίδες και τρίτος στους εφήβους με 176kg στο σύνολο ,ένα μεγάλο μπράβο σέ ολλα τα παιδιά που δώσανε το καλύτερο τούς ,εύχομαι στο μέλλον να μας χαρίσουν κι άλλες μεγάλες επιτυχίες.


Δείτε τις φωτο:































1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ Π.Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΔΙΧΩΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365