Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Βαριά ήττα για τον Αλμωπό από τον Ηρακλή - Αποτελέσματα - Βαθμολογία

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλμωπός Αριδαίας, στην αυλαία της Super League 2, αφού ηττήθηκε στο Καυτατζόγλειο Στάδιο, με σκορ 6-0, από τον Ηρακλή.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική, τα ατομικά λάθη ήταν πολλά και φυσιολογικά ήρθε η βαριά ήττα από τον φορμαρισμένο Γηραιό.


Ο Αλμωπός τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογία με 39 βαθμούς, σώθηκε εύκολα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, με την χρονιά να χαρακτηρίζεται απόλυτα επιτυχημένη. Πλέον διοίκηση και προπονητής στρέφουν το βλέμμα τους στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, αφού θεωρείται δεδομένη η κοινή συνέχιση της συνεργασίας τους.

Φάσεις:

14′  Ο Jubitana έκλεψε την μπάλα συνέχισε μόνος του και το σουτ που έκανε έδιωξε σε κόρνερ ο Dokic


17' Γκολ και 1-0 για τον Ηρακλή με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Jubitana


24′  Ο Μπαστακός βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή, όμως σούταρε άουτ


30' Κόρνερ για τον Αλμωπό, κεφαλιά πάσα του Γιουκούδη στον Ρόβα, ο όποιος μέσα από την μικρή περιοχή καθυστερεί και κόβεται πριν σουτάρει.


45′ Γκολ και 2-0 για τον Ηρακλή μετά από λάθος του Dokic και κεφαλιά του Ματίας Τόμας


50' Γκολ και 3-0 για τον Ηρακλή με εξαιρετική ενέργεια απο τον Jubitana


61' Γκολ και 4-0 για τον Ηρακλή με τον Jubitana να σκοράρει από κοντά και να πετυχαίνει χατ - τρικ 


81' Γκολ και 5-0 για τον Ηρακλή με ατομική ενέργεια του Χατζηπιρπιρίδης


90' Γκολ και 6-0 για τον Ηρακλή με τον Τουρσίδη


Διαιτητής ήταν ο Τακίδης, με βοηθούς Σάββα και Αναστασιάδη


Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Α. Παπαστεριανός, Πατράλης, Νταμιάν Σίλβα, Μασούρας, Γιουμπιτάνα, Ματίας Τομάς, Μπαστακός.


Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Γιαλαμούδης, Πρίκας, Καράμπελας, Ρουσσάκης, Μαγγίζης, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρός, Ρίβας, Γιουκούδης, Ρόβας.


Αποτελέσματα:


Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας 6-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ξάνθη 4-0

Απόλλων Πόντου-Θεσπρωτός 0-0

Βέροια-Καβάλα 2-1

Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου 0-0

Ολυμπιακός Β-Ολυμπιακός Βόλου 3-2

Απόλλων Λάρισας-ΠΑΟΚ Β 2-1

ΑΕΛ-Τρίκαλα 3-0 α.α.

Ρεπό: Πιερικός


Τελική Βαθμολογία:






7 σχόλια:

  1. Λίγο σεβασμό στην φανέλα ΡΕ , οκ παραμείναμε κατηγορία , αδιάφορο παιχνίδι , αλλά ως εκεί!!! Τις τελευταίες αγωνιστικές βλέπουμε έναν άλλο αλμωπο , πονεσανε τα μάτια μας με αυτά που είδαμε!!!
    Και ο Ηρακλής ήταν αδιάφορος ΡΕ αλλά μας έριξε εξάρα οπότε όλοι είστε απαράδεκτοι με το σημερινό παιχνίδι.
    Τελευταίο παιχνίδι με Πανσερραϊκό ξενέρωσαμε με αυτά που είδαμε....τουλάχιστον σήμερα θα έπρεπε να κλείσει η φετινή χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα και όχι με ΕΞΑΡΑ , αγγαρεία κάνατε ΡΕ!!!
    ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ!!!

    Καλό καλοκαίρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι σεβασμός στη φανέλα αλλά σεβασμός καί σ'αυτούς που δουλεύουν νά πληρώνονται ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή ρε φίλε (ποδοσφαιριστή , μέλος τεχνικού Τιμ κλπ κλπ) μας λες ότι σέβεσαι την φανέλα και τρως εξάρα στο φιναλε κλείνοντας έτσι μια πετυχημένη χρόνια;;;
    Εάν είσαι μάγκας κλείνεις την σεζόν με ψηλά το κεφάλι για τον κόσμο σου με αξιοπρέπεια ασχέτως εάν σωθηκες!!!
    Τα υπόλοιπα είναι εσωτερικά της ομάδας τα οποία τα λύνεις με την διοίκηση και δεν αφορά τον φίλαθλο που σε ακολουθεί και σε στηρίζει!!!
    Ας γινοσουν δημοσιος υπάλληλος να πληρώνεσαι στην ώρα σου!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Κατ αρχήν δεν είμαι ποδοσφαιριστής, τώρα αυτή τη λογική σού δεν την κατάλαβα λές ας ήταν δημόσιος υπάλληλος, δηλαδή οι άλλοι εργαζόμενοι είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού;μ αυτά πού λές προσβάλεις όλους τους εργαζόμενους γιατί καί η ποδοσφαιριστές εργαζόμενοι είναι, στην κατηγορία αυτή πού είναι η ομάδα είναι επαγγελματική δεν είναι ερασιτέχνες πού αν ήθελαν τά εδειναν, τώρα στο αγωνιστικό νά συμφωνήσουμε σ'ένα πράγμα δεν έπρεπε να δεχτούν τόσα γκολ αμαχητί με ένα μηδέν θά ήταν ποιό αποδεκτό όχι 6-0 χτυπάει άσχημα.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπωρει νά μας πει κάποιος τί ψάχνει νά βρει η Καβάλα, όταν έχουν γίνει τόσες διακοπές αγώνα με Καρδίτσα δεν ήταν ύποπτο αυτό; ελέους κοβιτ τη μία χέστηκε ο ένας την άλλη, έλεος από τό ξεκίνημά του προταθληματος είχαμε ολόκληρη Οδύσσεια μέχρι νά ξεκινήσει τό προταθλημα τώρα ψάχνουν ψύλλους στο άχυρα, έπρεπε νά είχαν αποκλειστεί απ'την αρχή με παίκτες ότι νάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365