Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Γεια σας παλληκαρακια μου, καλό καλοκαίρι να έχουμε και βουρ για τα μπαράζ της Γ.

Πήρα μάτι χθες το απόγευμα, στο ΟΑΚΑ Γιαννιτσών, δύο αθλητικογράφους να τρίβουν τα μάτια τους.


Τι έγινε ρε παιδιά; Καπνογόνα δεν είχε!!

Χημικά δε είχε!! Τι πάθατε μωρέ; 

Άσε ρε φίλε μου λένε και οι δύο. Αυτή η ομάδα, το Τρίτο Ποτάμι, τι σχέση έχει με τοπικό; Αυτή μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στην Γ !!

Τέλος των πάντων. Τα μπαράζ αυτά έχουν!!

Ας πάμε όμως στον campione de Pella.

Τσαρτινι, είδες τι σου έκαναν τα χασομερια; Έχασες τρία πονταλακια, συν τέσσερις ίσον επτά. Άρα; Θα ήσουν φαβορί για Γ. Θα ήσουν κάτι σαν τον Φούφα και τον Βύρωνα της Καβάλας.

Δεν πειράζει όμως!! Κερδίζεις εμπειρίες και πιστεύω ότι του χρόνου θα είσαι έτοιμος για μεγάλα σαλόνια.

Πάντως, για να λέμε και την αλήθεια, μπράβο στους 1500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο των Γιαννιτσών.

Όλος ο καλός κόσμος εκεί ήταν. 

Μεγάλο παράγοντες, Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι, Σύμβουλοι κλπ κλπ. Και μάλιστα άπαντες πλήρωσαν και εισητηριο. Προσκλήσεις γιοκ!!

Μπράβο και πάλι μπράβο!! Από όλες τις άκρες του Νομού είχε κόσμο. Από Αρχάγγελο έως το Αρσενι και από την Περαία ως τα Άθυρα. Κρίμα για όλους που δεν μπορέσαμε να βγάλουμε κι' άλλη ομάδα στην Γ.

Ο επίσημος campione, έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση προς κάθε κατεύθυνση και ευχαριστεί τους πάντες διότι σε τρία ματσάκια εντός έδρας έκοψε συνολικά 4888 εισητηρια.

Αυτά περί των μπαράζ και καλά μπάνια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365