Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Ήττα στην Χαλκιδική ο Εθνικός και τέλος για φέτος οι υποχρεώσεις του

Το παιχνίδι κρίθηκε πολύ νωρίς
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τον Εθνικό Γιαννιτσών γνώρισε την ήττα στο γήπεδο της Ν. Τρίγλιας με σκορ 2-0 από τον ΑΟ Χανιώτης, που βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο του στην Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι κρίθηκε πολύ νωρίς με τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Χαλκιδικής να καθαρίζουν την νίκη από το πρώτο εικοσάλεπτο και στην συνέχεια να κάνουν καλή διαχείριση και να διατηρούν μέχρι την λήξη του εννενηντάλεπτου το προβάδισμα και να κατακτούν το τρίποντο της νίκης που τους φέρνει κοντά στο όνειρο της Γ’ Εθνικής, αρκεί να νικήσουν τον Μελιτέα Μελίτης.

Από την άλλη ο Εθνικός αγωνίστηκε για την τιμή των όπλων, χρησιμοποίησε και κάποια νέα παιδιά τα οποία στο μέλλον θα στελεχώσουν την ομάδα της Ν.Τραπεζούντας και παρότι στάθηκε αξιόμαχος σε όλα τα παιχνίδια, δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Γ’ Εθνική, ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την φιλότιμη προσπάθεια τους, που τελείωσε σήμερα, αφού την τελευταία αγωνιστική οι πρωταθλητές Πέλλας θα κάνουν το ρεπό τους.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Δρακίδης-Σαββόγλου-Κεχαγιά (Ξάνθης).


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΑΟ Χανιώτης: (Γιώργος Καδόπουλος)

Τάμπος, Μπίμπα, Λαμάι, Σαμπάνης, Μπατακόιας, Βασιλόπουλος, Σκέμπι, Μπεγκλής, Κανάνι, Λευκαρίτης, Χατζηιγνατιάδης. 

Αγωνίστηκαν και οι Βελίνης, Πολυζωίδης, Παχούμης, Τσικούρας, Μαυρίδης.


Εθνικός: (Αντώνης Πέσιος)

Καμπαλής, (80’ Κάππας), Παπαδόπουλος, Σιδέρης, Γκουγκουλούδης, (75’ Πλιούμπης), Γουστέρης, Ζαμίδης, Καμπάνης, Σιδώρης, (72’ Βασιλειάδης), Μιχαηλίδης, (46’ Αλμαλιώτης),  Λιτοβολής, (80’ Κεραμυδάς), Τσιλογλανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365