Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Άγριο ξύλο σε γλέντι βάφτισης, τραυματίες και προσαγωγές

Η ένταση που δημιουργήθηκε, έκανε το χώρο της εκδήλωσης να μοιάζει με ρινγκ

Το γλέντι μιας βάφτισης στα Χανιά επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη για τους καλεσμένους καθώς ο χώρος της εκδήλωσης μετατράπηκε σε ριγκ.


Μια παρεξήγηση μεταξύ καλεσμένων που είχαν έρθει από άλλον νομό για τη βάφτιση, στάθηκε η αφορμή για να ανάψουν τα αίματα και το γλέντι να πάρει άσχημη τροπή.


Η ένταση που δημιουργήθηκε, έκανε το χώρο της εκδήλωσης να μοιάζει με ρινγκ.


Η κατάσταση «ξέφυγε» καθώς έπεσε άγριο ξύλο με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τραυματισμοί.


Παρά το γεγονός ότι επενέβησαν τόσο οι υπεύθυνοι του χώρου, όσο και οι πιο ψύχραιμοι από τους παραβρισκόμενους στο γλέντι, οι τόνοι όχι απλά δεν έπεσαν, αλλά αντίθετα η ένταση μεγάλωσε.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kriti360, στο σημείο κλήθηκαν και επενέβησαν αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ακολούθησε καταδίωξη στην εθνική οδό και προσαγωγές υπόπτων.


Μάλιστα, λέγεται ότι για κάποιους από αυτούς ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου ενώ τραυματίστηκαν τουλάχιστον τρία άτομα, κάποιοι εκ των οποίων χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

1 σχόλιο:

  1. Εδώ είναι Ελλάδα και μάλιστα Κρήτη όλα μπορούν να συμβούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365