Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Εξαιρετική εμφάνιση από τα "μικρά" του αγωνιστικού τμήματος στίβου του Φ.Ο. Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Τα "μικρά" του αγωνιστικού τμήματος στίβου του Φ.Ο. Αριδαίας έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στο αλτικό τέτραθλο, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13-5-22 στα Γιαννιτσά. Οι επτά αθλητές μας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πέτυχαν πολύ υψηλές επιδόσεις με δύο από αυτούς να επιστρέφουν με μετάλλιο.  Αναλυτικότερα: 


- Μοσχάκη Νίκη, 1η θέση, με ατομικό ρεκόρ στο ύψος με 1.40, η οποία ήταν η καλύτερη επίδοση στο αγώνισμα 

- Αϊναλίδης Φίλιππος, 3η θέση, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στο ύψος των αγοριών

- Χατζηγρηγορίου Θοδωρής, 5η θέση, με πολύ καλές επιδόσεις στα εμπόδια και στο ύψος

- Ούγκρη Δήμητρα, 16η θέση, με μια από τις καλύτερες επιδόσεις στα εμπόδια

- Βασίλογλου-Καμενίδου Κωνσταντίνα, 16η θέση, ισοβάθμησε με τη Δήμητρα καθώς έκανε πολύ καλή επίδοση και στα εμπόδια και στο ύψος

- Τσιροπούλου Βασιλική, 88η θέση, μια από τις πιο μικρές ηλικιακά αθλήτριες του αγωνιστικού μας που σίγουρα του χρόνου στον ίδιο αγώνα θα πρωταγωνιστεί

- Τζώρτζη Πηνελόπη, 89η θέση, η οποία είχε μια από τις καλύτερες επιδόσεις στη σφαιροβολία

Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια στο επόμενο τέτραθλο στις 3-6-2022!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365