Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τριανταφυλλάκη από τον Αλμωπό

Δείτε την ανακοίνωση

Δείτε την ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκη.


Ο 24χρονος Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του μετά από απουσία ενός χρόνου. Την περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Αλμωπό Αριδαίας έχοντας 27 συμμετοχές και 2 γκολ.


Τον καλωσορίζουμε στην Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη του στόχου της.


Ο Τάσος Χατζηαγγελής ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν Διευθυντής Ακαδημιών της Καλαμάτας, μετά από απουσία περίπου ενός χρόνου επιστρέφει στη θέση του γενικού αρχηγού της Μαύρης Θύελλας.

4 σχόλια:

  1. Αγαπήθηκε στην Αριδαία.
    Καλή επιτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός αγαπήθηκε καί φεύγει άλλοι πού κι αυτοί αγαπήθηκαν όμως δεν φεύγουν και περιμένουν νά αμειφθουν με τά δεδουλευμενα τούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεος 42 ποστ για μια ομαδα που ειναι κανα 1000 km μακρια,δν μας ενδιαφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι κι αλλιώς το παιδί από εκεί είναι τί νά λέμε τώρα, ας δουν στις επόμενες μεταγραφές νά μπωρουν αν είναι δυνατόν καλύτερα συμβόλαια καί παιδιά πού προσέφεραν τόσα χρόνια νά αμείβονται στήν ώρα τούς??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365