Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Ποδοσφαιρικοί μετανάστες από Πέλλα στην ΕΠΣ Κιλκίς

Διαβάστε λεπτομέρειες
Το Κιλκίς διαλέγουν ποδοσφαιριστές από την Πέλλα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, καθώς ήδη έχουν συμφωνήσει με ομάδες του γειτονικού νομού.

Ο Κώστας Χατζηστεφάνου πριν λίγες μέρες άφησε το Πάικο Γουμένισσας και συμφώνησε με τον Απόλλωνα Ευρωπού.
Με την ίδια ομάδα συμφώνησε και ανακοινώθηκε ο γνωστός επιθετικός Βασίλης Στεφανίδης που πέρσι ανήκε στην Δόξα Μελισσίου, με θητεία σε Αναγέννηση Γιαννιτσων, Πανσερραϊκό, Πιερικό, Θεσπρωτό, Ιαλυσό Ρόδου και ΠΑΟ Κουφαλίων.

Το νέο μεταγραφικό χτύπημα για τον Απόλλωνα αναφέρει ότι κάνει δικούς του, τους Γιώργο Κατηριάδη  και Γιώργο Μπάρμπα. Οι δυο ποδοσφαιριστές την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόντουσαν στο Πάϊκο Γουμένισσας, ενώ παλιότερα πέρασαν από ομάδες της Πέλλας, ο πρώτος από Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΑΣ Γιαννιτσά, Νίκη Καλής και ο δεύτερος από Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εδεσσαικό, ΑΕ Καρυώτισσας.

Να σημειωθεί ότι στον Απόλλωνα αγωνιζόταν την σεζόν που πέρασε ο έμπειρος μέσος Λευτέρης Δουλκερίδης (Δόξα Μελισσίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Μ. Αλέξανδρος Ν.Μυλοτόπου) και ο Αντρέας Ρίτε με θητεία σε Αναγέννηση Χαλκηδόνας, ΠΑΟΚ Δαμιανού, Φίλιππο Γιαννιτσών, Νίκη Καλής, Μ.Αλέξανδρο Ν. Μυλοτόπου).

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365