Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Επιτυχίες για τους αθλητές της Ορειβατικής Λέσχης Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό
Στις 7 κ 8 Μαϊου 2022 πραγματοποιήθηκε το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης, Αγώνες BOULDER, Ταχύτητας κ Δυσκολίας.


Οι Αγώνες έγιναν στον Αλμυρό Βόλου κ στην πόλη του Βόλου.

Οι αθλητές της Ορειβατικής Λέσχης Αριδαίας έκαναν εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας θέσεις στην τελική τριάδα στις κατηγορίες που αγωνίζονταν.

 Αναλυτικά οι θέσεις:

Στην κατηγορία Πανκορασιδες Α, αγώνες BOULDER , η αθλήτρια Συροπούλου Ελένη κέρδισε το αργυρό μετάλλιο.

Στην κατηγορία Γυναικών στους αγώνες Δυσκολίας η αθλήτρια Λιούνη Αθανασία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο,

Στην κατηγορία Πανκορασιδες Α, στους αγώνες Δυσκολίας η αθλήτρια Παπαδημητρίου Μαρκέλλα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο κ η αθλήτρια Κώτσου Βασιλική το χάλκινο μετάλλιο.

Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης οι αθλήτριες Κεντερτζιδου Θεοφανία στην κατηγορία Κορασίδων κ η Συροπούλου Όλγα στην κατηγορία Πανκορασιδες Α πετυχαίνοντας πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη.

Εξίσου ικανοποιητικό ήταν το αποτέλεσμα από τη συμμετοχή του αθλητή Νενου Χάρη στην κατηγορία Ανδρών ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365