Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Νέο επίδομα στα προσεχώς με τα πρώτα... μπάνια: Μέτρα για να ελαφρύνει το καλάθι της νοικοκυράς

Η έγκριση ενός τέτοιο πακέτου δεν έχει δοθεί ακόμα

Επίδομα καλοκαιριού σκέφτεται η κυβέρνηση προκειμένου να «αναχαιτίσει» το συνεχώς αυξανόμενο κύμα ακρίβειας τόσο στα καύσιμα όσο και σε βασικά προϊόντα, κάνοντας ασήκωτο το καλάθι της νοικοκυράς.


Όπως έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες το Dnews, μετά το έκτακτο δώρο Πάσχα η κυβέρνηση βάζει στο τραπέζι και επίδομα καλοκαιριού με παρεμβάσεις όμοιες με αυτές του Πάσχα που σκοπό θα έχουν να ελαφρύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον οικογενειακό προϋπολογισμό.


Η έγκριση ενός τέτοιο πακέτου δεν έχει δοθεί ακόμα καθώς μόλις πριν από λίγες μέρες δόθηκαν αρκετά χρήματα για το επίδομα ρεύματος και τη συνέχεια των επιδοτήσεων για τους λογαριασμούς ενέργειας.


Ως λύση για την ενίσχυση των νοικοκυριών η κυβέρνηση προσανατολίζεται να δώσει εκ νέου μετά τις γιορτές έκτακτα επιδόματα σε οικογένειες και συγκεκριμένα στους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού, σε χαμηλοσυνταξιούχους και στους δικαιούχους των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ ως αντιστάθμισμα των αυξήσεων που έχουν τινάξει τον οικογενειακό προϋπολογισμό και όχι μόνο, στον αέρα.


Όσο η Ε.Ε. αργεί να δώσει ενιαία λύση στο ζήτημα της ενέργειας τόσο θα έρχεται όλο και πιο κοντά η απόφαση για έκτακτο δώρο και το καλοκαίρι.


1 σχόλιο:

  1. Μειώσε τη τιμή των καυσίμων και άσε τα επιδόματα ...έλεος η χώρα των επιδομάτων ...ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΗΛΊΘΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365