Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στα Γρεβενά – Πληροφορίες για έναν τραυματία (ΦΩΤΟ)

Από την έκρηξη έχει πάθει εγκαύματα ένας άνθρωπος
Η έκρηξη έγινε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι, στην περιοχή Μαυραναίοι, στα Γρεβενά, σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου και συγκεκριμένα στο 7ο χιλιόμετρο του δρόμου Γρεβενών – Μαυραναίων.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε μέσα σε δεξαμενή με καυτό λάδι και είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, η οποία αυτή την ώρα έχει τεθεί υπό έλεγχο.


Από την έκρηξη έχει πάθει εγκαύματα ένας άνθρωπος και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Γρεβενών. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν όμως, ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης…

Σύμφωνα με το kozanimedia πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, ηλικίας 28 με30 ετών. Στο σημείο έφτασαν και δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Κοζάνης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365