Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Γεωργία Μπίκα: «Ακόμα και οι μώλωπες στα πόδια ήταν από τροχαίο», λέει η εισαγγελέας

Τι έδειξε το DNA
Για πλασματική ιστορία κάνει λόγο η εισαγγελέας Πρωτοδικών αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, το βράδυ της πρωτοχρονιάς κατά τη διάρκεια ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.


Κατά την εισαγγελική λειτουργό, δεν υπήρξε βιασμός, ούτε προκύπτει η παρουσία άλλων ατόμων στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.


Επιπλέον, ζητά την αθώωση του 27χρονου που κατηγορούνταν για την σεξουαλική κακοποίηση της νεαρής γυναίκας, ενώ καλεί την Γεωργία Μπίκα να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα. Πρόκειται για ένα ποσό γύρω στα 1.500 ευρώ για το παράβολο των δικαστηρίων και όλα τα έξοδα για τη δικογραφία, πέραν της αμοιβής του δικηγόρου.


Στις 65 σελίδες της εισαγγελικής πρότασης - καταπέλτη, αναφέρεται πως ακόμη και οι μώλωπες στα πόδια της 24χρονης είχαν προκληθεί από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε τη μέρα της καταγγελίας και όχι από τον καταγγελλόμενο βιασμό.


Τι έδειξε το DNA


Κόλαφος και οι εξετάσεις DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Θεσσαλονίκης που κατέρριψαν τον ισχυρισμό της γυναίκας ότι το μοιραίο βράδυ είχε περίοδο.


"Έπλασε μια ιστορία με θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη", συνεχίζει η Εισαγγελέας, τονίζοντας πως στην υπόθεση αυτή η 5η ανακρίτρια δεχόταν καθημερινά και έναν νέο μάρτυρα που ήθελε να καταθέσει, ο οποίος δεν υπήρχε εξαρχής στη λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365