Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Ο Μακεδονικός δικαιώθηκε από την εφέσεων παίρνει το πρωτάθλημα και πάει στα μπαράζ!

Με την αφαίρεση τριών βαθμών ο ΑΣ Λευκίμμης πάει στους 30 βαθμούς, βρίσκεται πλέον στην 8η θέση και υποβιβάζεται

Βγήκε η απόφαση σχετικά με την έφεση του Μακεδονικού πήρε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και μάλιστα ομόφωνα!

Έτσι με ψήφους 3-0 έκανε δεκτή την έφεση του Μακεδονικού, αφαιρώντας τρεις βαθμούς από την ΑΕ Λευκίμμης κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει στα μπαράζ της Γ' Εθνικής αφού παίρνει πλέον την πρώτη θέση του 2ου ομίλου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Κοζάνη την οποία την ξεπερνά πλέον στη βαθμολογία (49 έναντι 47 βαθμών).

Στον αντίποδα, με την αφαίρεση τριών βαθμών ο ΑΣ Λευκίμμης πάει στους 30 βαθμούς, βρίσκεται πλέον στην 8η θέση και υποβιβάζεται. Ετσι ευνοείται ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας, ανεβαίνει 7ος και θα αγωνίζεται και στη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, θα ακολουθήσει ο ορισμός των διαιτητών και η πρεμιέρα των πλέι οφ θα γίνει την Κυριακή (15/5). Σε αυτήν την περίπτωση η αγωνιστική περίοδος θα παραταθεί μέχρι τις 5/6, ενώ θα γίνουν και δύο εμβόλιμες αγωνιστικές, προκειμένου να διασφαλίσουν το εισιτήριο ανόδου οι τέσσερις από τους επτά πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365