Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Γ' Εθνική: Εκδικάστηκε η έφεση του Μακεδονικού

Ύστερα από μία περιπετειώδη και γεμάτη ένταση, ακροαματική διαδικασία
Ύστερα από μία περιπετειώδη και γεμάτη ένταση, ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, εκδικάστηκε πριν από λίγο η έφεση του Μακεδονικού σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης στην υπόθεση της χρησιμοποίησης του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Θεοδωράκη από την ΑΕ Λευκίμμης, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο.

Η προθεσμία που έδωσε η έδρα για υποβολή υπομνημάτων από τις δύο πλευρές εκπνέει αύριο (4/5) στις 14.00, ενώ η απόφαση αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σημειώνεται πως από την έκβαση της υπόθεσης θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στον 2ο όμιλο, κάτι που θα σημάνει συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Super League 2 και από την άλλη  μία θέση στη Γ' Εθνική της επόμενης σεζόν, αφού από ενδεχόμενη καταδίκη της ΑΕ Λευκίμμης θα επωφεληθεί ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας.

Πλέον, η Επιτροπή Εφέσεων καλείται να κρίνει αν θα συνηγορήσει με την Πειθαρχική Επιτροπή ή αν θα πρέπει η πρωτόδικη απόφαση να ανατραπεί και να δικαιωθεί ο Μακεδονικός εις βάρος της ΑΕ Λευκίμμης, που είχε επικρατήσει με σκορ 1-0 στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365