Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για Γεωργία Μπίκα: Όσοι τολμήσατε να την διαψεύσετε θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό
Στο πλευρό της Γεωργίας Μπίκα, συνεχίζει να στέκεται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Μάλιστα σε ανάρτησή του, στο instagram προαναγγέλλει την νέα συνάντησή του με την 27χρονη, όπου η Γεωργία θα “μιλάει για όλους και για όλα”.


“Να είσαστε σίγουροι υπάνθρωποι-όσοι τολμήσατε να την διαψεύσετε-ότι θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε” τόνισε ο δημοσιογράφος.


Να θυμίσουμε ότι η εισαγγελέας χαρακτηρίζει ψευδείς τους ισχυρισμούς της Γεωργίας Μπίκα για βιασμό και την καλεί να καταβάλλει τα δικαστικά έξοδα.


Σε δεύτερη ανάρτησή του του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος γράφει: “Ε, λοιπόν θα κάνω τώρα μια συνέντευξη με την Γεωργία για να δω που θα πάτε να κρυφτείτε υπάνθρωποι των Αρχών και της κοινωνίας που νομίσατε ότι η υπόθεση κλείνει εδώ. Τώρα ανοίγει και σας υπόσχομαι ότι θα φρίξει όλη η Ελλαδα.Η χώρα μας δεν διαθέτει μόνο Τατιάνες!Ευτυχώς…”


Η ανάρτηση του δημοσιογράφου:


1 σχόλιο:

  1. Βρε Μάκη.
    Πείσε μας ότι έκανε το σωστό, φεύγοντας ζαλισμενη με το όχημα της,γύρισε πίσω για να πάει σε ένα δωμάτιο των 200€ την βραδιά,και δεν έβρισκε ταξί να την πάει με ένα 20αρικο σπίτι της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365