Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Χίος: Τον σκότωσε γιατί πίστευε ότι ενοχλούσε την σύντροφό του

Ο φερόμενος ως δράστης θεωρούσε ότι ο 40χρονος ενοχλούσε την κοπέλα του

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Χίο, με θύμα 40χρονο άνδρα.


Πιο αναλυτικά, το φονικό σημειώθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε μαγαζί στο χωριό Λιθί, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. 


Σύμφωνα με το politischios.gr, θύμα και θύτης, γνωρίζονταν, καθώς και οι δύο διατηρούσαν καταστήματα στο χωριό.


Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο φερόμενος ως δράστης θεωρούσε ότι ο 40χρονος ενοχλούσε την κοπέλα του κι έτσι τον μαχαίρωσε στο στήθος με μαχαίρι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.


Οι συνθήκες που σημειώθηκε το έγκλημα μέχρι στιγμής είναι αδιευκρίνιστες.


Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου, ενώ η σορός του 40χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365